tiistai 13. maaliskuuta 2012

Kivat lukijat parempi mieli


Pakko tulla toistamiseen tänään kirjoittelemaan ja kertomaan, että fiilikset nousivat suorastaan taivaisiin ylikivojen kommenttien eli lukijoiden takia!
Kävin myös purkamassa aggret combatissa, on muuten hippasen rankka se uusi ohjelma, ja sen jälkeen vielä joogaa vajaa tunti. Ja nyt olen taas kuin ihmisen mieli.
Täyty kyllä myöntää, että vaikka olenkin kai peruspositiivinen ihminen, niin valittaminen on aika kivaa ja teen sitä usein. Asiat eivät ole edes huonosti, mutta valitan valittamisen ilosta.
Se on kai askel oikeaan suuntaan, kun myöntää oman ongelmansa?

Unohdin muuten kirjoittaa tänne eilen, että olin Taikailemassa ja lähdettiinkin kärryttelemään pitkästä aikaa, se on kyllä ihan mahtavaa hommaa.
Oli ihan kamala tuuli, eilenkin. Taika olikin vähän säpäkkänä jo ennen lähtöä, mutta metsään ei onneksi tuullut niin pahasti. Taikan omistaja lähti Pyryllä mukaan ja tehtiin pieni lenkki metsätiellä. Käyntiä oli tarkoitus mennä, mutta osa lenkistä oli Taikalle hölkkää, koska Pyry paahtaa menemään niin kauheeta vauhtia.

Kotiinpäin kun käännyttiin, niin Taika löysi itsestänsä ihan uuden vaihteen. Se meinasi lähteä ihan menemään ja jouduin seisomaan kärryillä, että sain poniinin pysähtymään.
Kun tämä asia oli kerran keskusteltu ei siihen tarvinnut enää puuttua ja loppumatka meni taas hienosti ilman yrtityksiä ottaa ritolat.

Kun pääsimme takaisin tallin pihaan, otin Taikalta kamppeet pois ja poni takaisin tarhaan. Sitten olikin jo taas kiire takaisin yliopistolle iltaluennolle. Nyt onkin taas kaksi tallivapaata päivää, kun tiistai ja keskiviikko on jumppapäivät. Tosin huomenna menenkin jumppaamaan elokuviin eli katsomaan sotahevosta. Kai se kyynelkanavien jumppaaminenkin on eräänlaista liikuntaa?

Eipä tässä nyt enää  muuta, piti vaan vähän tulla fiilistelemään mahtavia lukijoitani. Toivottavasti teidän tiistai 13. päivä oli parempi kuin minun ja Annin päivät olivat!

P.S Kuvat viime keväältä.. Todistusaineistoa siitä, kuinka Neten tarvitsee aina maistaa kaikkea, ties mitä ruokaa muuten menisi sivu suun.

4 kommenttia:

 1. Sotahevonen on kyllä tosi kiva leffa :) Kävin kattomassa kaverin kanssa ja olin kyl tosi tyytyväinen leffavalintaan :D Kaverikin sano, että oli mukava (vaikka olikin jätkä eikä niinkään heppahullu...) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se oli ihan ok. Tosin omasta mielestäni hiukan pitkä, ehkä siitä alusta olisi voinut vähän lyhentää. :)

   Ja eihän tuo mikään todenmukainen hevostelujuttu ollut, mutta kaikessa melodramaattisuudessaan ihan ok.. :)

   Poista
  2. Jep, no ei kyllä ihan realistisimmasta päästä koko aikaa, mutta ite kyllä tykkäsin :) Ja tosiaan pituus oli kyllä aika paljon, enkä toista kertaa varmaankaan katso :) Mutta kuitenkin ihan katsomisen arvoinen omasta mielestäni :D

   Poista
  3. Joo, sama fiilis jäi itselle. :) Oli katsomisen arvoinen, mutta ei toista kertaa välttis tarvi katsoa :D

   Perussettiä siis, jos näin voi asian ilmaista :P

   Poista

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)