maanantai 12. maaliskuuta 2012

Vahvuuksia ja heikkouksia

 Tässä on tullut jonkin verran mietittyä noita omia heikkouksia ja vahvuuksia ratsastajana. Varsinkin, kun nyt on nähnyt niin paljon kuvamateriaalia omasta ratsastuksestaan ja tietysti saanut palautetta tunneilla.

Jos listaan ensin ne heikkoudet, sillä niitähän löytyy.
 • Kädet: Eivät meinaa millään pysyä irti harjasta ja nyrkit pystyssä. Ennemmin lepuutan niitä siellä kaulalla.
 • Tuoli-istunta: Argh, en tiedä missä välissä sen olen hommannut, kun vielä vuosi sitten  istuin ihan hyvin. Tai ehkä vaan monissa kuvissa, juuri sillä hetkellä vaan on ollut tuoli-istunta, jep.
      
 • Tiukka etukeno: Tässä myös yksi murheenkryyni, villi veikkaukseni on, että se paranee vaan selkälihasreenillä. Minua suorastaan ärsyttää katsoa monia ratsastuskuviani, kun en istu selkä suorassa.
    
 •   Ja vielä tähän loppuun  muutama todella onnnistunut hyppy-yritys, joissa en todellakaan ole hyppäämässä ennen hevosta tai ole ehtinyt mukaan hyppyyn, se vaan näyttää siltä. Hauskana(?) lisänä vielä muutama esitys siitä, mitä tapahtuu kun Netellä ja minulla on eriäviä mielipiteitä suunnasta:

     
      
   
  Ja sitten ne vahvuudet, tästä tulee hyvin lyhyt lista.
 • Kädet: Minulla on ainakin opettajien mukaan pehmeä käsi, en nyi tai ota tukea ohjasta ja käteni on suhteellisen vakaa. Myödätä voisin kyllä vähän useammin.
 • Tasapaino: Tätä on tullut jonkin verran reenattua ja uskallan väittää, että en ihan pienestä tule alas. Niitä kertoja kun oksa on pudottanut, ei tietenkään lasketa tähän ollenkaan.
 • Jalat: Ei kaiva, eli jalkani pysyy paikallaan eikä ole koko ajan potkimassa lisää vauhtia ellen niin halua.
Siinäpä niitä, Voisinpa tähän aiheeseen perehtyä kyllä ihan huolella ja kirjoittaa asiasta myös romaanipostauksen, mutta nyt on pakko lähteä luennolle, joten se jää toiseen kertaan.
Minkälaisia heikkouksia ja vahvuuksia teillä ratsastajana on?

2 kommenttia:

 1. Noh, kaikilla on aina ne omat juttunsa,
  mutta niinkun mun ystävä silloon joskus sano, ei ratsastuksen kuulu aina näyttää "kauniilta" vaan se mitä siinä tapahtuu ja miltä se tuntuu,
  se on tärkeintä :)

  Ja mun mielestä sä näytät hyvältä, siis hevosenki selääs :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se. Mutta kun tuota yrittää uskotella perfektionistiselle päälleen, niin se on vähän monimutkaisempi juttu. :D

   Haha, kiitos :D

   Poista

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)