keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Armollinen Senni & näyttelymainostusta

Eilen kävin tosiaan moikkaamassa Senniä ja tarkoitus oli myös tehdä jotain Sissin kanssa ja mennä vielä tapaamaan Lounaakin. Meillä on töissä ollut oksennustautia (jes) ja minulle tuli eilen todella etova olo kesken päivän. Peruin Lounan heti ja mietin, että perun Senninkin, mutta kun tämä oli ainoa päivä tällä viikolla, kun pääsen niin ajattelin, että pakko mennä.

Paikan päälle päästyämme selvisi, että omistajalla oli ollut ihan samat ajatukset perumisesta kiireisen päivän ja vähäisten yöunien takia. Päätimme, että otamme Sennin, mutta emme Sissiä.
Kävin päästämässä hevoset sisään ja eikun harjaamaan.
Meillä oli tänään mukana myös kuvaaja, laitan kuvia tänne ensi viikolla, kun saan ne itselleni!

Nykyään otan aika itsestään selvyytenä sen, että Sennin voi harjata ja laittaa valmiiksi vapaana karsinassa. Eilenkin nähtiin vain yksi pyörähdys, muuten se meni suhteellisen hyvin.
Laitoin liinan kiinni ja lähdettiin kentälle, kun olimme valmiita aloittamaan.

Nyt alkaa jo käyntikin sujua kunnolla molempiin suuntiin, eilen ei nähty kuin muutama raviaskel. Senni myös hienosti siirtyi pyynnöstä ravista takaisin käyntiin ja pysähtyi. Se on hienoa tunne, kun joku asia onnistuukin yht'äkkiä ihan hyvin, kun ennen on ollut kamalia vaikeuksia.

Tehtiin sitten taas selkäännousuharjoitukset ja Senni oli ihan ok. Hieman se oli enemmän tärinöissään aluksi, kuin mitä se on vähään aikaan ollut. Myös ensimmäinen kävelypätkä oli enemmän ja vähemmän hermostunutta töksötystä.
Tehtiin vielä kaksi harjoitusta ja näillä kerroilla tuli taas hyviä ja pitkiä rennompia askeleita. Myös taluttajamme pysyy jo jonkun verran kauempana Sennistä, kun aluksi hän oli ihan kiinni ja tukena turvana ihan Sennin pään vieressä.

Tuo pomppiminen satulaan ja satulan vieressä aiheutti hieman lisää pahaa oloa ja pari kertaa tuntuikin siltä, että kohta lentää oksennus. Onneksi näin ei kuitenkaan tapahtunut.
Senni pääsi suhteellisen helpolla ja Senni oli myös armollinen minulle, eikä viskonut minua kenttään.

Kävin vielä sisällä katsomassa niitä ylisöpöjä russelin pentuja ja join kupin teetä. Sennin omistaja myös tunki minulle käteen maitohappobakteeripurkin, joita nyt sitten pitää syödä etten tule kipeäksi.. Näinköhän ne nyt auttaa..
Kun pääsin kotiin makasinkin sitten sängyssä loppuillan ja koitin syödä vähän puuroa. Nyt ei oikein ehdi sairastaa ja aamulla tulinkin taas töihin. Kyllä tää tästä varmaan ohi menee.

Sitten ilmoitusluontoinen asia, Neten tulevalla vanhalla tallilla pidetään näyttely/myyntitapahtuma heinäkuun ensimmäinen päivä.
Kaikki arabit ovat myynnissä ja näyttely on avoin kaikille. Laitan tähän vielä liitteeksi näyttelykutsun. Meidät bongaa Neten kanssa ainakin sieltä ja me varmaan voitetaan koko roska (toisin sanoen minua riepotellaan ympäriinsä ja meidät hylätään). Toistaiseksi olen siis luottavaisin mielin ja oletan että Netestä tulee helppo matkustelija..

Tässä siis Näyttelykutsu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)