torstai 19. huhtikuuta 2012

Senni the truu ratsuponi?

Anteeksi muutaman päivän blogihiljaisuus, tälle viikolle osui mukavasti kaikki mahdolliset seminaarit, joten en ole päässyt tallille maanantain jälkeen.
Tänään oli tarkoitus käydä Netteäkin moikkaamassa, mutta Sennilässä meni sen verran myöhään, että jää huomiseen Neten tervehtiminen.

Mutta Senni, Sennin kanssa on nyt sellainen olo, että ollaan edetty harppauksin. Okei, ehkä jokseenkin positiivinen ilmaus, mutta kun jokin on loksahtanut kohdalleen.
Nykyään siis tosiaan varusteiden laitto on jo aika helppoa karsinassa vapaana ja harjauksen voidaan sanoa olevan jopa helppoa.
Nyt Senni kävelee myös jo nätisti molempiin suuntiin liinan päässä ja se on huimaa edistystä muutaman kuukauden takaiseen.

Tänään otettiin taas "ratsastusharjoituksia" eli käveltiin pieniä ympyröitä ja otettiin seis. Välillä tulin alas ja otettiin uudestaan.
Nyt myös selkään nouseminen ja selässä vaan istuminen alkaa olemaan aika tuttua kauraa Sennille. Aikaisemmin pelkkä selkäännouseminen aiheutti suuria tärinöitä. Senni kyllä edelleen tarkkailee tilannetta hyvin valppaana, mutta se ei ole koko ajan pakenemassa paikalta.

Tänään se ehkä hieman hermostuneempi kuin viimeksi, se oli muutamia kertoja ottamassa hatkoja, mutta aina näistä tilanteista päästiin kuitenkin yli ja jatkettiin harjoituksia.
Jos viimeksi saatiin kaksi rentoa ja hyvää askelta, niin nyt saatiin muutamaan otteeseen ihan hyviä rentoja käyntipätkiä. Ihan mahtavaa, jospa kohta voitaisiin jo kokeilla niin, että meidän taluttaja voisi ottaa vähän etäisyyttä? ..Toivossa on hyvä elää..

Ja pakko vielä hieman valottaa tuota Neten pään viskelyä, josta taas viime postauksessa mainitsin. Ja kun joku anonyymi oli kommentoinut minulle lyhyesti ja ytimekkäästi, että headshaking.
Olen itsekin tätä vaihtoehtoa miettinyt, mutta toistaiseksi olen sulkenut sen vaihtoehdon pois mielestäni. Syystä että:
Tätä tapahtuu hyvin harvoin, nyt yhdistäväksi tekijäksi olen keksinyt vaan ja ainoastaan kevään, aurinkoiset päivät ja karvanvaihto.
Jonka takia oma diagnoosini on, kunnes toisin todistetaan, b2-vitamiinin puutos. Tämän vitamiinin puutos nimittäin aiheuttaa mm. valonarkuutta, jolloin oireet voisivat olla hieman headshakinginn tapaiset.

Olen syöttänyt sille kyllä b-vitamiinia, mutta enpä ollut huomannut että syöttämässäni ravintolisässä ei ole ole ollenkaan tuota nimenomaista b2-vitamiinia ollenkaan.
Siispä, nyt haluan kokeilla lähtisikö vaiva tuolla vitamiinilla. Joka tapauksessa se menee varmaan muutenkin ohi jossakin vaiheessa, kuten aina ennenkin, mutta haluan nyt kuitenkin kokeilla.

Joku anonyymi myös kerran aikaisemmin kun olen tästä viskomisesta maininnnut, on kertonut että tämä voi olla joku hyvinhyvin lievä headshaking, joka näkyy lievästi vain keväisin kun valoa tulee lisää. Siitä ei ole sen enempää haittaa, eikä kai yleensä kehity sen enempää.

Kuitenkin nyt edelleen itse pitäytyisin tuossa vitamiinihommassa, mutta katsotaan nyt miten tämä homma tästä etenee.

P.S Huomenna aamulla tulossa oikea "asiapostaus" pitkästä aikaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)