perjantai 11. toukokuuta 2012

Joustorunkoisen kokeilua ja kopitustaNiin nää oli ne lastausharjoitukset???
Kuva Tuike Ekroos www.tuiketta.com
Neptunuksen loma on ohi ja nyt alkaa reenit!
Tänään sovitin Netelle joustorunkoista satulaa, se on koulusatula, mutta tarkoituksena oli kokeilla vaan, kuinka Nette sen kanssa toimii ja olisiko se sille hyvä vaihtoehto.

Nette meni todella hienosti, se liikkui puhtaasti eikä töksötyksestä ollut tietoakaan. Myös sen bravuuri kamelina juokseminen loisti poissaolollaan.
Meillä oli myös kokeilussa uusi applemouthin oliivikolmipala, mutta uskaltaisin väittää, että nyt erona oli satula.

Ja se on niin mahtava istua! Ihan kuin nojatuolissa olisi, kun se on niin pehmeä. Samaan aikaan se saa kuitenkin asennon hyväksi ja jalka on helppo pitää oikealla paikallaan. Pitkästä aikaa peilistä näytti siltä, että istunta oli ok. Nyt siis vaan hommaamaan samanlainen, mutta yleispenkkinä.

Pitäisi vielä saada joku kuvaamaan, kun minä olen siellä selässä, koska vain silloin näkee onko se oikeasti hyvä. Tuota rungotonta ei kai(?) soviteta ihan samalla kuin tavallista rungollista satulaa. Joka tapauksessa pitää ottaa kuvia Neten selästä ja lähettää ne noiden satuloiden myyjälle ja kysyä vielä heidän mielipidettään.

Sittenhän ei ole enää yksi pikkuruinen juttu.. Satulahan maksaa noin 1500€, että hiphei!

Kopitusharjoituksia jatkettiin myös tänään ja Nette oli taas kopissa monta kertaa. Nyt vaikeutimme tehtävää ja siirsimme väliseinäin lähemmäs oikeaa paikkaansa. Kopituksesta tosiaan lisää sitten siihen keskittyvässä postauksessa. Tänään oli kuvaaja mukana, joka kuvasi videon, joten ehkä tulette näkemään treenimme ihan "livenä".

Muuten oli taas kyllä niin hupaisaa tallilla. Monet ovat lähdössä sieltä nyt muutaman viikon sisällä ja pari hevosta on jo lähtenyt.
Jotenkin haikeaa, kun aina on pitänyt siellä käynyttä porukkaa vakiona. Ja sielläkin on nyt tullut käytyä monta vuotta jo. Saa nähdä minkälainen päivä se tiistai sitten onkaan tai ylipäätään se hetki, kun talli tyhjenee. En tiedä kuka sitä siellä kuivin silmin katselee. Kaikkia ihania ihmisiä tulee kyllä varmasti ikävä, onneksi heitä sentää tapaa myöhemminkin.

Tällainen päivä tänään, huomenna sitten lisäreeniä kopituksen ja ratsastuksen merkeissä.
Kuivaharjoittelua!
Kuva: Tuike Ekroos, www.tuiketta.com

5 kommenttia:

 1. Älä pelkää, tuut vielä kyllästyyn mun seuraan - naapurina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Nääh
   Enemmän mä olisin huolissani susta, koska oot mun armoilla niitten keppies kanssa :D :D

   Poista
  2. Eli mä en saa ruokaa jos et käy mulle kaupassa...right, pitänee olla kiltisti :D

   Poista
 2. :( tulee olemaan varmasti melko vaikea päivä.. Ei sitä varmaan osaa kuvitellakkaan miltä tuntuu kun "elämäntyö" myyrään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä..

   Se on vaikeaa varmasti siellä käyneille, voi vaan kuvitella kuinka vaikeaa se on omistajalle.

   Poista

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)