lauantai 5. toukokuuta 2012

"talkoita" ja kopittelua

Tänään lähdin aamusta ensin Neten tulevalla tallille. Meidän oli tarkoitus siivota kenttä ja väsätä Netelle tarha, johon se voisi sitten reilun viikon päästä muuttaa.

Kuinka ollakaan koko viikon paistanut aurinko ei tänään halunnut paistaa, vaan vettä tuli taivaan täydeltä. Aina välillä vähän vähemmän ja välillä vähän enemmän. Aloitimme kentän siivouksella ja sitten lähdettiin katsomaan tarhaa, jota piti vähän fiksata. Se on sellainen pieni laidun ja todettiin, että tällä kelillä ei kannata aidoille tehdä mitään, kun maa on niin lillua.

Siispä meidän lauantaitalkoot jäivät jokseenkin lyhyiksi. Siivottiin vielä karsinat ja annettin hevoille vähän heiniä. Aamupäivä vierähti siis tehdessä kaikenlaisia hommeloita. Lähdin sitten käymään kotona ja illaksi tekemään taas Neten kanssa kopitusharjoituksia.

Tänään Nette olikin jo kopissa monta kertaa! Olen niin ylpeä.
Jossain vaiheessa meinasi usko loppua, kun Nette vähän pelästyi kun se pää osui siihen "verhoon". Kestikin aika kauan sen jälkeen, kun Netellä meni muulivaihe päälle. Jossain vaiheessa vaihdettiin niin, että Gamillan omistaja otti Neten. Alkoi siinä kai hapottaa itse kunkin hauiksia..

Onneksi tästä päästiin yli ja jatkettiin harjoituksia, jonka jälkeen yht'äkkiä se jo seisoikin kopissa. Ja siellä käytiin tosiaan monta kertaa, jei!

Gamilla omistajan kanssa on ihan mahtavaa tehdä hommia ja näiden treenien jälkeen olen vielä vakuuttuneempi siitä, että olemme samoilla linjoilla noiden koulutusasioiden kanssa.

Epu pyysi, että teen tuosta kopituksesta erikseen postauksen, joten sellainen on tulossa. Kirjoitan siihen vaihe vaiheelta, kuinka edettiin joten en viitsi nyt siitä sen enempää kirjoittaa.

Huomenna lähden Skotlantiin ja tulen torstaina takaisin. Katsotaan joudunko pitämään taas muutaman päivän blogihiljaisuuden, toivottavasti en.

Huh, onpa hyvä fiilis nyt kun Neptunus meni niin hienosti koppiin tänään. <3

7 kommenttia:

 1. Wautsi, hyvä Nette! Ette joudukkaan menemään viikon mittaista ratsastus-vaellusta uudelle tallille ;) haha.

  Ja sit wtf Skotlantiin?? Have fun! Nähtäillään reissun jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä olin jo valmis katsomaan pari sopivaa pysähdyspaikkaa tosta matkalta.. :D
   No ei kai, kyllä mä tiesin, että se sinne menee.:)

   Joo, kröhöm, ei tainnu muistaa kertoo. Nooo, nyt tiedät :D

   Poista
  2. Miten tuun kestämään taas sun reissus :'( ? Ei vais.. hihii..

   Poista
 2. Ja kopituksesta kuvia! Jos vaan saat järjestettyä. :) Hauskaa matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin eilen noita kuvia, siitä olis saanu hienot kuvat kyllä vaihe vaiheelta. Harmi kun ei ollu ketään kuvaamassa!

   Pitää koittaa jos joku ehtis kameran kanssa mukaan jollekin kerralla. :)

   Kiitos! :)

   Poista
 3. Voi hieno Nette! :) Eikä, Skotlantiin!!!! wau... :D Hauskaa matkaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hieno poni!

   Kiitos! :) täällä ollaan jo ja heti oli pakko tulla nettiin.. niin mikä riippuvuus?

   Poista

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)