tiistai 22. toukokuuta 2012

Tilanteen kartoitus

Ajattelin nyt ihan itseänikin varten kartoittaa hieman tämän hetkistä tilannetta, niin hevosten kuin muiden asioiden osalta.
Siispä julkiset merkinnät siitä, missä mennään. Tehokkaasti palluroilla merkittyinä:
 • Nette: uudessa kodissa asuttu nyt vajaa viikko, joka päivä se on hieman rauhallisempi eli kotiutumista tapahtuu. Uusi satula tilaukseen heti, kun alkaa näyttää siltä, että ratsastaminen onnistuu (tervetuloa lopullinen konkurssi)
 • Senni: Senni muuttaa näillä näkymin Neten kanssa samalle tallille kesäkuun alussa. Ennen tätä en varmaankaan käy sitä tapaamassa, eli Sennillä on nyt aika pitkä loma. Se nähtäneen sitten muutaman viikon päästä, että kuinka pahasti tuo tauko minulle kostautuu
 • Louna: Louna muutti viime perjantaina kesälaitumelle sen verran kauas, että emme hänen kanssaan varmaankaan kesän aikana montaa kertaa tapaa. Syksyllä sitten Lounakin olisi kai muuttamassa Neten kanssa samaan talliin, eli sitten taas jatketaan yhetistyötä
 • Taika: Taikaa en ole ehtinyt liikuttaa moneen viikkoon ja minulla on sen takia vähän huono omatunto. Toivossa on hyvä elää, että tilanne muuttuu nyt kun käyn siellä melkein joka päivä!
 • Muut hevoiset: Illin kanssa ei olla tavattu viime kertaisen jälkeen, Illillä on vissiin menossa ravi- ja estetreenit, joten juoksutusta ei ole nyt harjoiteltu. Sissi jäänee vähäisemmälle huomiolle, koska Senni muuttaa "minulle" kesäksi.
 • Ratsastustunnit: Yksi liinatunti pitäisi käydä, kun se on jo maksettu. Muuten lopetan nyt toistaiseksi tunnit ratsastuskoululla ja keskityn siihen, että saan Netelle ratsuttajan/minulle ja Netelle tuntien pitäjän. Hyvässä lykyssä sama klassisen ratsastuksen opettaja jatkaa töitä siis tästä eteenpäin meidän kanssamme. 
 • Gradu: Etenee (hyvin) hitaasti, mutta varmasti. Deadline lokakuu.
 • Muut yliopistohommat: Kahta työtä vaille valmiina kaikki rästissä olevatkin hommat (vanhin olisi pitänyt palauttaa ennen joulua), kesällä kaksi avoimen kurssia, jotta saan kieliopinnot purkkiin ja sitten syksyllä aletaan katsella, että olisiko mahdollisuudet valmistua jouluksi.
Tuossapa noita nyt oli, koska olen nyt keskittänyt olemiseni yhdelle tallille ja koska Louna ja Senni ovat nyt hetkisen poissa lukujärjestyksestä, minusta tuntuu, että minulla on ylimääräistä aikaa eikä mitään mistä kirjoittaa tänne.

Tajuan jopa itse, että nuo Neten jokapäiväiset kävelylenkit eivät välttämättä ylitä uutiskynnystä joten en viitsi joka päivä kirjoittaa samasta asiasta ja ratsastamaan ei päästä varmaan ennen ensi viikkoa, ellen sitten harrasta extreme-urheilua ilman satulaa, joka ei ainakaan vielä tunnun kovin houkuttelevalta idealta..

Nyt on siis se hetki rakkaat lukijat, kun teillä on mahdollisuus vaikuttaa postauksiin. Onko kysymyksiä? Toivepostauksia? Sana on vapaa ja kommentointi enemmän kuin suotavaa!

3 kommenttia:

 1. Tää oli kiva, oonkin vähän miettinyt kun en kauheen kauan oo blogia lukenut että mitä nää kaikki hevoset on ja mitä tekemistä sulla on niiden kanssa jne. :) Ei tääkään toki kaikkea selventänyt, et ehkä jatkossa jos tulee juttua esim. Lounasta, voisit ehkä kertoilla vähän miten päädyit sen kanssa työskentelemään ja miksi, millanen humma on kyseessä jne. :)
  Pistä joku pitämään sulle ilman satulaa liinatunti Netellä. :D Ja sit kuvia ja videoo siitä! Realistisempia postaustoiveita miettiessä... 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna!
   ..Tuolla on noi lyhyet selvitykset hevoskavereista tuolla sivussa (sivut..), sieltä näkee perusfaktata kaikista kavereista.. :)

   Mutta tietenkin voisin kaikista kirjoittaa myös pidemmän kaavan mukaan selvitykset jossain välissä!

   Haha, liinatunti Netellä ilman satulaa kuulostaa itsemurhatehtävältä, mutta toisaalta se vois olla tosi hyväkin juttu, laitetaan harkintaan :D

   Poista
 2. Haastetta ;)

  http://viipinelamaa.blogspot.com/2012/05/haastetta-pukkaa.html

  VastaaPoista

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)