tiistai 12. kesäkuuta 2012

Blogin poistaminen edessä?

Nyt on sellainen tilanne, että harkitsen blogin lopettamista ja sen poistamista kokonaan.

Eräästä syystä minulla on nyt sellainen tunne, että en välttämättä halua jakaa edes tätä osaa elämästäni julkisesti netissä.

Katsotaan nyt. Parin päivän pohtimistauko ainakin tulossa, pahoitteluni.

Palaan joka tapauksessa asiaan muutamaan päivän sisällä.

Inhottava tilanne.

21 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mietin sitä vaihtoehtoa, mutta olen ymmärtänyt että jos näin tekee, niin kirjautuvien määrä kokonaisuudessaan ei voi olla kovin suuri..
   Olenkohan täysin hakoteillä?

   Poista
  2. Maksimimäärä 99 lukijaa + itse

   Poista
 2. Tää uus ulkoasu on ihana!

  Mutta voi ei, tää ei kyllä kuulosta nyt yhtään hyvältä....!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! :)

   Jep, ei tää nyt oikeen mukavalta tunnu itsestäkään. :/ Varsinkin, kun asia ei liity millään tavalla hevosiin, ärsyttävä tilanne. Argh!

   Poista
 3. Olitko kirjoittanut tuosta syystä jo jonnekin aikaisemmin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En, minulle selvisi tänä aamuna eräs asia, joka sai minut pohtimaan blogin poistamista.

   Tuli siis ihan puskista minulle itsellenikin valitettavasti. :(

   Mutta katsotaan nyt miten käy!

   Poista
  2. Tuliko eteen jotain päättömiä huhuja tai vastaavaa? Ikävää kyllä :(

   Poista
  3. Tämä eteen tullut asia ei liity varsinaisesti blogiin, se on vain ikävä olosuhteiden uhri. Ei mitään huhuja tai muutakaan sellaista, kyllä minä sellaiset kestän.

   Tilanne on tällä hetkellä vaan sellainen, että koska blogi on julkinen, pystyy sitä luonnollisesti lukemaan kuka tahansa. Ja enhän minä täällä kerro kuin omista asioistani, jotka eivät ole salaisuuksia, joten sekään ei varsinaisesti ole se ongelma. tämä julkisuus vaan antaa mahdollisuuden siihen, että kirjoittamiani asioita, omia asioitani, lukee joku jonka en halua niitä lukevan.
   Eikä tämä liity hevosiin millään tavalla, mikä ärsyttää minua suunnattomasti, koska tämä blogi on minulle ensisijaisesti väline jakaa hevoskokemuksia ja saada aikaan keskustelua.

   Niin kauan kun minusta tuntuu samalta kuin nyt, en pysty tänne kirjoittamaan näistäkään henkilökohtaisista asioista tänne. Joten oikeastaan koko blogin pidolta katoaa pohja, ei ole järkeä kirjoittaa blogia, jossa on vain jotain yleispätevää kirjoitusta, joka ei ole millään tavalla yhteydessä minuun itseeni.

   Tämä on siis tilanne nyt, katsotaan nyt miten käy.

   Poista
  4. No sit laitat kirjautumisen taakse ja hyväksyt vaan sellaset lukijat jotka tunnet/jotka voit jollain tavalla tarkistaa että ovat ketä sanovat olevansa? (esim jos lukijalla on oma blogi.) Siis jos ahdistaa ihan julkisesti kirjottaa. Tää on kuitenkin selkeästi sulle tärkeetä kun kirjoitat säännöllisesti kiireisestä elämästäsi huolimatta. Puhumattakaan siitä miten tärkeä sun blogi on meille lukijoille, mutta itsesi kustannuksella et toki voi kirjottaa! =)

   Poista
 4. Harmillista, mikäli näin käy :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä mä kerään itseni ja yritän jatkaa välittämättä tästä episodista.

   Poista
 5. Ei, älä poista!
  et anna kyllä tuollasten ohjailla sun elämää. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työn alla on henkinen valmentautuminen, että jatkaisin vaan eteenpäin välittämättä asiasta.
   Katsotaan!

   Poista
  2. ^samaa mieltä Viipin kans! Jospa asia ei tunnu huomenna enää niin isolta. =)

   Poista
 6. Mitä ikinä onkaan tapahtunut, niin toivottavasti jatkat blogiasi. On niin kiva lukea teidän kuulumisia tätä kautta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, katsotaan nyt miten tilanne etenee. :/

   Poista
 7. Harmin harmi. Olen juuri löytänyt tämän blogin ja olisi sääli, jos se nyt loppuukin. On ollut mukava lukea juttujasi ja kuulla Neten kuulumisia. Nyt, kun kaikki hovilaiset muuttavat ympäriinsä, niin on hauskaa, että jotkut pitävät blogia ja sitä kautta voi elää hengessä mukana, vaikka ei nähtäisikään :) Itse saan Zina -murun kotiin heinäkuun lopussa ja ajattelin itsekin perustaa sille ja omille hevospuuhailuilleni blogin.

  Toivottavasti jatka blogin pitämistä. Ymmärrän kyllä huolesi aiheesta. Internet on hankala väline, kun sillä voi tehdä paljon hyvää, mutta jotkut eivät osaa käyttää sitä kuin inhoittaviin tarkoitusperiinsä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään, kun niin monella sieltä lähteneellä on blogi, niin pysyy tosiaan mukana menossa edes jollain tasolla!
   Laita siis ihmeessä linkki johonkin, kun saat blogin alulle.. :)

   Joo, tämä on nyt todella ikävää, ja niin turhauttavaa. Ärsyttää myös kun en viitsi asiaa sen enempää avata, joten tämä on nyt tällaista epämääräistä kiertelyä.

   Mutta olen nyt tullut siihen tulokseen, että joko jatkan näin, tai sitten siirrän blogin vain kirjautuneiden käyttäjien luettavaksi. Tai salasanan taakse, jolloinka pystyisin ehkä säätelemään paremmin sitä, kuka tätä blogia lukee.

   Kiva kuulla kuitenkin, että olet tykännyt lukea meidän juttuja! :)
   Ja Zina saa ihanan loppuelämän kodin luotasi, olen niin onnellinen heppojen puolesta kun ne löytävät hyvät uudet kodit. :)

   Poista

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)