sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Uusi ulkoasu, lenkki Neten kanssa ja Sissi muutto

Nyt on sitten ihan uudenlainen ulkoasu!
Itse olen ollut jo pidemmän aikaa tummien värien ystävä, mutta ajattelin, että nyt kesän kunniaksi tarvitaan hieman pirteämpää otetta.
Bannerin on väsännyt Aksu, iso kiitos siitä hänelle!

Mitä mieltä olette ulkoasusta, parempi vai huonompi kuin edellinen? Parannusehdotuksia?
Tuosta sivupalkkien taustaväristä (joka on nyt harmaa) en ole ihan varma.. Olisiko valkoinen kuitenkin parempi?

Perjantaina käytiin Neten kanssa tosiaan yhdessä lenkillä. Kävin torstaina juoksemassa ja ajattelin, että vedän palauttavan treenin Neten kanssa perjantaina.
No olisihan se nyt pitänyt arvata, että Neiti täysiverinen hölköttelee hippasen lujempaa kuin minä. No ei se mitään, vedettiin siis kunnon reenit. Tai minä vedin.

Aina välillä katselin jalkojamme ja minua alkoi naurattaa, kun Neten etujalat meni samaan tahtiin omieni kanssa, vasen-oikee-vasen-oikee. Kyllä ne hevoset oikeasti imitoi meidän liikkeitä.

Lenkki tehtiin niin mahtavissa maisemissa, ettei ole tosiaan. Pelkkiä järviä, peltoa ja metsää. Olen niin iloinen noista uusista maastoista. Ensi kerralla on pakko ottaa muutama kuva, jotta näette minkälaisisissa paikoissa me Neten kanssa treenataan.

Loppumatkasta Neten sisäinen täysiverinen heräsi eloon ja se oli aika pörheänä. En voinut muuta kuin nauraa sen hölmöilylle. On hienoa nähdä, että kyllä siitäkin löytyy välillä kunnolla eloa. :D

Eilen aamulla käytiin tallin omistajan kanssa tekemässä lisää laidunta: Nette, Otto ja Kentsu saivat paljon lisää syötävää.

Tänään menen iltapäivällä tallille, suunnitelmissa käyntilenkki Neten kanssa ilman satulaa. Ja Sissin tulo ja laumaan laittaminen. Sissi menee siis Neten lauman kanssa asustamaan.
Katsotaan jos illa ehtisin vielä kirjoittaa, kuinka Sissi sopeutuu uuteen kotiin.

Mutta nyt pitemmittä puheitta mitä nöyrimmin pyydän mielipiteitä uudesta ulkoasusta!

P.S Muistattehan käydä lukemassa päivitetyt sivut!

22 kommenttia:

 1. Minun perisyntini on lähettää kommentit liian nopeasti, pah, tein sen taas. Tuosta harmaasta laatikkojen väristä piti sanoa että minusta on aika kiva tausta noille pikku kuville ja pienille laatikoille, mutta mitä jos kokeilisit vaihtaa tuon tunnisteet ja suositut tekstit ja siitä alaspäin taustaksi jonkun muun? En tiedä yhtään sopisiko se, mutta jotenkin nuo tunnisteet ja suositut tekstit on nyt niin pitkiä, että tuntuvat vähän raskailta tummina. Tai mitä jos kokeilisit tuota vihreää -samaa tai eri sävyä joka sinulla on välilehti-palkissa..? Joko siis koko sivun taustaksi tai sitten noihin laatikoihin? Tai kenties kannattaisi kokeilla myös astetta vaaleampaa harmaata? toisaalta silloin ei enää tekstit laatioissa voisi olla tuolla vaalean harmaalla. Tykkään tosi paljon tuosta uudesta bannerista, siinä pääsee nuo upeat kuvat sinusta ja hepasta oikeuksiinsa. Minusta nuo pienet kuvat tuossa sivuilla gadgeteissa (vai mikä se sana nyt oli) on myös kivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D
   Hmm, en tiedä pystynkö vaihtamaan vain osan gadgettien taustan väristä? ..Tekniikan ihmelapsena en sitä osaa ainakaan tehdä, jos se ei ole kovin yksinkertainen juttu. :D

   Kokeilin astetta vaalempaa harmaata, mutten sitten olisi pitänyt vaihtaa tekstin väri toiseksi ja se olisi näyttänyt hölmöltä.. Vihreää taustaa kokeilin, mutta sitten olisi ulkoasu ollut omaan silmääni ehkä hieman liian vihreä?
   Mutta saattaa olla, että muuuta tosiaan niiden taustan vielä valkoiseksi, silloin ne olisivat ainakin helpommin luettavissa! Tai ensin kokeilen jospa saisin vaihdettua vain osan laatikoiden taustan.. :) Tutkin asiaa..

   Kiitos palautteesta! :)

   Poista
  2. Oho, ei muuten saakaan :D. En ole itse tutustunut vielä kovin hyvin bloggeriin! Nyt tässä taustassa taitaa olla vivahde jotain muutakin kuin valkoista, jokin vaalea ruskean sävy? Tämä on tosi hyvä! Ehkä kokeilitkin myös jo noita eri sävyjä gadgetien taustoihin? Alkaa olla jo kyllä todella nappi-yhdistelmä. Vihreä on hyvä väri teille kun sinulla on vihreää päällä noissa upeissa kuvissa.

   Poista
  3. Taustan väriä en enää muuttanut muualta kuin noista laatikoista.. Niissä on joku hieman vihertävä nyt. Vaaleaa harmaata ei ollut tarjolla, muuta kuin sellaisena, että olisi pitänyt vaihtaa kaikkien tekstien värit enkä laiskana jaksanut siihen enää lähteä :D

   Siispä laatikoiden taustat ovat nyt hieman vihertävät, näyttää omaan silmään ainakin ihan ok:lta! :)

   ..Ja kiitos! :)

   Poista
  4. Jos taustan väri oli jo tämä aiemmin ehkä se vaan näytti tummanharmaan vieressä valkoisemmalta :D, tai ehkä tuo vihreä toi tämän värin paremmin esille. Hyvä anyway :)

   Poista
  5. Joo, varmaan vaan vaikutti se harmaa tuohon taustan sävyyn.
   Mäkin kyllä nyt tykkään tästä! :)

   Poista
 2. Harmaa on ihan jees, ettei mene turhan valkoiseksi, mutta aavistuksen liian tumma se ehkä on... :D Hienolta näyttää kyllä kaikin puolin, ihanan pirteä edelliseen verrattuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta Elisa! :)

   Kokeilen vielä tosiaan vaihtaa tuota harmaata taustaa, omaankin silmään se on hippasen liian tumma.

   Poista
 3. Nyt on kyllä hyvän värinen ulkoasu! :) Ja bannerikin on kiva. Itse äänestän myös vähän vaaleampaa harmaata :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Jep, se on työn alla se vaaleampi harmaa :D

   Poista
 4. Vautsi! Tosi hieno banneri ja ulkoasu on muutenkin mun makuun. :)

  VastaaPoista
 5. uusi ulkoasu on aivan mahtava! Kesäinen ja jotenkin sellainen kutsuva, että blogissa on mieluisaa olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta palautteesta Panda! :)

   Poista
 6. Ihanan raikas ulkoasu :)

  Vaikkakaan mä en henkilökohtasesti vihreästä pirä juurikaan niin tämä kyllä menee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viipi! :)

   Haha, vihree on yks mun lemppari (siis sellanen tietty vihree).. Mutta tää on nyt aika neutraali värinä ja sopi paremmin kun koko harmaa, joka olis ollu taas asteen liian synkkä. :D

   Poista

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)