torstai 14. kesäkuuta 2012

Väliaikatietoja

Neteltä puuttuu etukenkä, joten se on (taas) seisonnassa ainakin ensi viikkoon saakka.
Siitä tulee kohta ihan kamalan lihava, kun ei päästä kunnolla liikkumaan, plaah.

Sissin kanssa käytiin pieni talutustreeni tiistaiaamuna, ja siinä olikin sitten vähän enemmän tekemistä kuin luulin. Onneksi se sentään antoi riimutta kiinni laitumelta. Tänään iltapäivällä uudestaan!


Tuossa siis tämän viikon hevoskuulumiset niin lyhyesti kuin ne voi kertoa.

Ja sitten  itse blogiin liittyen:
En lopeta blogia, mielestäni se ei ole reilua minua kohtaan, että joutuisin lopettamaan jonkun asian takia, joka ei ole minusta itsestäni kiinni ollenkaan.

Siispä tässä on nyt kaksi, vai kolme, vaihtoehtoa:
  • Blogi pysyy ihan samanlaisena eli julkisena, jos näin käy, niin sitten alan miettimään hieman tarkemmin, kuinka paljon haluan jakaa tänne ns. omia asioitani
  • Siirrän blogin vain kirjautuneiden lukijoiden käyttöön, tämä ilmeisesti tarkoittaisi sitä, että blogia voisivat lukea vain bloggerin profiilin omaavat henkilöt?
  • Siirrän blogin salasanan taakse, jolloin blogiin pääsevät vain ne lukijat, jotka minä hyväksyn.
    Tämä taas tarkoittaa sitä, että lukijoita voisi olla maksimissaan 99. 
Tuo viimeinen vaihtoehto olisi järkevin, mutta jotenkin se tuntuu epäreilulta, että minun pitäisi tehdä tuollainen ratkaisu.

Mietin tätä asiaa nyt vielä viikonlopun yli, joka tapauksessa siis blogi jatkuu tavalla tai toisella, joten ne jotka haluavat saavat lukea vastaisuudessakin meidän/minun juttujani.

Nyt olen menossa palaveriin (minulla on siis hyvin aikaa oleilla bloggerissa), sitten lähden tuttujeni kanssa katsomaan heille hevosta, sitten teen jotain Sissin kanssa ja sitten yliopistolle neljäksi tunniksi englantia puhumaan. Hieman kiireisiä aikoja eletään.

Huomenna mitä ilmeisimminkin suuntaan CR-kurssille aikaisin aamusta ja siellä menee kolme päivää. Luvassa paljon uutta tietoa ja toivottavasti kaikkea muuta mukavaa.

Tuosta kurssista kirjoitan sitten joko tänne blogiin, jonka kohtalo lienee siinä vaiheessa jo sinetöity jollakin tavalla.1 kommentti:

  1. no hyvä ettet sentään lopeta bloggailua! ja tosi kiva tää uus ulkoasu (:

    VastaaPoista

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)