torstai 26. heinäkuuta 2012

:)

Netelle tuli nälkä

Jätin laitumelle eilen hevosen, nyt siellä oli sarvikuono..?
Neten käsitys hyvästä lenkistä, tsekatkaa toi maha!
 Kolmas postaus tälle päivälle, jos haluatte lukea oikein asiaa, niin suosittelen lukemaan päivän ensimmäisen postauksen. Oli aamulla taas syvällisyyspuuska menossa.

Nette sai molempiin takasiin tänään uudet kengät ja arvatkaapa mitä? Pohjalliset otettiin pois ja takasiin saatiin lyötyä kakkosen kengät!! Ja mikä tässä on niin mahtavaa? Se että, vielä 12 viikkoa sitten takasiin lyötiin ykkösen kengät ja se tarkoittaa vaan ja ainoastaan sitä, että mun poniinin kaviot kasvaa. JIPPIIIIIIIIIII!!
Kaiken lisäksi Nette käyttäytyi aivan mainiosti, ei nyppinyt kertaakaan jalkojaan, vaan antoi kengittää ihan rauhassa, vaikka paarmatkin kiusasi.
Olisitte nähneet mun ilmeen tänään, kun kengittäjä lähti, voi sitä virneen leveyden määrää.
Uudet kengät ja ne on kakkoset!!!!!
Käytiin sitten vielä puolentoista tunni kävelylenkki Neten kanssa ja tässä nyt viimein muutama kuva meidän uusista maastomaisemista. Ei voi valittaa..

Nette oli hienona ja niin rauhallinen vaikka autot paahtoi taas tuhatta ja sataa ohi ihan vierestä. En voi edelleenkään käsittää, miten ne uskaltavat.
Taidettiin molemmat nauttia tästä vähän pidemmästä retkestä muualla kuin ihan tallin lähiympäristössä, voi kun vielä tulis äkkiä ens viikon loppu, niin satulakin olisi kohta täällä.
"Katson maalaismaisemaa ja ymmärrän, miten onnellinen voikaan olla hän.."

Siiseli sai tänään vapaapäivän, otin sen tallin pihaan hetkeksi syömään vihreää ja hoidin sen harjan ja hännän hoitosuihkeella. Sissillä on aika paha kesäihottuma ja koko harja on käytännössä hinkattu pois. Raukka.

Neten lenkin jälkeen pesin ja rasvasin vielä kaikki meidän nahkavarusteet. Jostain kumman syystä mielessä kävi kysymys, että mihin yksi hevonen tarvitsee niin hemmetin monet suitset? No toisaalta, onhan niitä hyvä olla olemassa.

Mutta ei tässä nyt enää asiaa oikein riitä tähän päivän kolmanteen postaukseen. Näihin kuviin ja tunnelmiin.

Löysin uuden ystävän tallilta, jossa kaverin heppa majailee

6 kommenttia:

 1. Pakko vain kehua tuota ensimmäistä kuvaa! Nette on niin suloinen!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munki mielestä se oli ihan ylisöpö! <3

   Poista
 2. Voi ihana kukkaistamma. :D Ja upeat on maisemat!

  VastaaPoista
 3. Heippa! Täytyy jättää tänne jälki vierailusta, onpa kiva kun löysin blogisi :). Itse löysin tieni kolme vuotta sitten CR pariin eikä paluuta entiseen ole enää ollut.. Opettajani on antanut minulle valtavan paljon käsitystä siitä miten asiat on mahdollista tehdä hevoselle miellyttäviksi. Tällä tiellä haluan itse jatkaa! Piipahda toki blogissani jos kiinnostaa :).

  Ihanaa kesää hevosten parissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Anna ja kiitos kommentista!
   Olen kyllä todella innostunut tuosta CR:stä niin kuin olen myös klassisesta kouluratsastuksestakin, ne jotenkin täydentävät mainiosti toisiaan ja toivon todellakin pääseväni Judyn ja kumppaneiden kurssille, se olisi aivan mahtavaa. :)

   Pitääpä käydäkin kurkkaamassa blogisi!

   Hauskaa kesää sinullekin! :)

   Poista

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)