tiistai 31. heinäkuuta 2012

Eilinen

Eilen käytiin Neten kanssa palauttava käyntilenkki sunnuntaisen juoksun jälkeen. Tallilta lähdettäessä istuin selässä ja takaisin tullessa kävelin, kun maastoretkemme ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan.

Olimme tallin omistajan kanssa käyneet aamusta katsomassa erään metsälenkin, jonne sitten Neten kanssa suuntasin. Kyse oli lenkistä, jonka yksi osuus on käytännössä umpimetsää, mutta sen jälkeen alkaa hiekkatie. Lähdimme Neten kanssa siis tarpomaan metsää, mutta aika nopeasti tajusin, että yritimme väärästä kohdasta, pohja oli todella kuoppaista ja kaadettuja puita oli joka puolella todella paljon. Siispä päätin hetken tarpomisen jälkeen, että menemmekin takaisin samaa reittiä kuin tulimme. Tajusin myös jo heti alkuunsa, missä reittivalintani meni vikaan, hmph, no joku muu päivä uusi yritys.

Sissin kanssa tehtiin vaan talutusharjoituksia, jonka lisäksi nostelin sen jalkoja. Se ei oikein tykkää niitä nostella ja olisi kai ihan suotavaa tulevaisuuden kannalta, että se pitäisi jalkaansa ylhäällä enemmä kuin sekunnin.
Tämän lisäksi käytiin taas trailerissa syömässä. Nyt Sissi kävelee jo perälle asti aika huolettomasti, eilenkin oltiin kokonaan kopissa samantien, hyvä Sissi!

Kuvat ovat sunnuntain juoksulenkiltä ja niistä kiitos kuuluu Mantelille!

P.S Keskiviikkona tulee satula Suomeen, joten saan sen viimeistään alkuviikosta!

6 kommenttia:

 1. löysitte sentään takaisin tallille metsäreissun jälkeen :D kivannäköisiä kuvia, upea järvimaisema, ja toivottavasti saat satulasi mahdollisimman pian (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä mä sieltä takasin osasin ja jos en olis osannu, niin Nette olis ainakin onneks handlannu tilanteen. :D

   On kyllä niin hienot maisemat ton uuden tallin lähellä, ihastelen niitä aina vaan uudestaan. :)

   Minäkin odottelen satulaa kuin kuuta nousevaa!

   Poista
 2. Näyttää ihanalta toi kahluuttaminen :D Rupee tekee mieli uimaan.. :D
  Nette näyttää toooosi söpöltä tossa ekassa kuvassa <3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D se oli kyllä hauskaa ja ihmettelin kyllä Neten rohkeutta. Ens kerralla pitää mennä bikinit päällä, niin voidaan uida oikeesti :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Nette on niin kaunis tossa ekassa! <3
   Mun sydän miltei pakahtuu :)

   Poista

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)