sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Harjapakin tuunausta, juoksulenkki ja uimista

Pakki edestä
Kävin shoppailemassa Netelle uuden harjapakin perjantaina ja tänään sitten tallilla innostuttiin hieman tuunaamaan sitä.
Olin kyllä jo etukäteen päättänyt vuorata sen hienoilla ja aikuismaisilla heppatarroilla, mitä löytyi sieltä arkusta, josta on aikaisemmin ollut puhetta.

Tarrojen lisäksi kanteen tuli Neten nimi ja tallinomistaja piirsi siihen vielä ylihienon kisaponiinin!
Ei oo muuten kellään näin hienoo harjapakkia!

Tuunauksen jälkeen lähdin sitten Neten kanssa lenkille. Olin jo tallille lähtiessä pukenut juoksukamppeet niskaan, kun suunnitelmissa oli lähteä juoksemaan Neten kanssa ja niin myös tehtiin. Tallinpitäjä ja yksi kaveri lähtivät autolla mukaan näyttämään yhden reitin ja rannan, johon voi mennä uittamaan hevosta.
Pakki päältä
Siispä matka rantaan meni kävellessä ja vähän juostessa, Nette ei meinannut ensin liikkua ollenkaan, mutta lopulta sillä oli taas hippasen liian kova vauhti ja etenimmekin niin, että Nette juoksi vähän edellä ja minä sulavasti siinä takapään kohdalla. Toimiva systeemi.

Rannassa otin kengät pois jalasta ja veteen. Ensin Nette oli hieman epäluuloinen, mutta aika nopeasti se tuli perässä. Se oli ihana, kun se nosteli jalkojaan korkealle ja pöristeli, mutta tuli rohkeasti veteen, niin että sitä oli polviin saakka. Siinä kohdassa minulla tuli housut vastaan, joten ei voitu mennä pidemmälle. Ehdottomasti mennään kyllä Neten kanssa uudestaan sinne, aivan mahtava paikka ja luulen, että Nette tosiaan nauttisi uimisesta!
Pakki sivusta
"Uimisen" jälkeen juostiin ja käveltiin takaisin tallille, jossa Nette sai vielä vähän ruokaa ja hyönteismyrkkyä ja takaisin laitumeen.

Huomenna aamulla lähdetään tsekkaamaan yksimaastoreitti, kun siellä pitää vissiin tehdä hiukan heinähommia. On siis todella hyvä syy pitää vähän pidempi viikonloppu, eikä mennä tekemään gradua!
Pakki takaa

6 kommenttia:

 1. hieno harjapakki, varsinkin tuo piirustus on aivan ihana! meillä om aika samanlainen pakki kanssa, samanvärinen, mutta muodoltaan vähän pyöreämpi (: mutta kyllä tosta tuli hauska, kelpaa varmasti harjojen säilyttämiselle :D ja voi kun meilläkin olisi lähellä paikka missä uittaa, niinisalon kenttäleirillä kun oltiin vähän aikaa sitten, päästiin ensimmäistä kertaa uittamaan hevosia ja se oli ihan hirmusen kivaa (: ponikin oli ihan innoissaan, mutta vaihtoi uimisen pian kaislojen popsimiseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitos! :)

   Mä en tiedä onko Nette ollut ennen vedessä, mutta rohkeasti se sinne asteli. :) Olin kyllä siitä taas ylpeä!

   ..Ja pitäähän ponin nyt välillä syödä, muuten laihtuu! :P

   Poista
 2. Vähän hieno ja ihana toi pakki <3 Onko se pakki muuten hyvä? Suunnittelin eka tuollasen ostamista. itellä kävi kanssa niin, että koko pakki on vuorattu tarroilla ja se näyttää siltä, että joku pikkutyttö ois päästetty sitä tuunaamaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo lähti vähän lapasista noitten tarrojen kanssa, mutta se on rakkaudella väsätty! :D

   Pakki ei ole vielä varsinaisessa käytössä, mutta eiköhän se nyt asiansa tavaroiden säilytyspaikkana aja. :)

   Poista
 3. Aah ihana! Suvi kaheksan wee innostu? No ei kun on oikeesti tosi hieno! :D (hei mähän voisin piirtää mun rumaan harjapakkiin jotain...!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos ny pikkasen lähti hanskasta :D Suvi "olen niin aikuinen" innostui ehkä vähän liikaa :D

   No hei suosittelen, tulee meinaa hienoo jälkee kun vähän tuunaa!

   Poista

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)