perjantai 20. heinäkuuta 2012

Sipulin eka "maasto" selästä käsin

Mitäs ne lomalaiset
Eilen oli historiallinen hetki, kun Sipulilla lähdettiin ensimmäisen kerran maastoon.

Hain sen laitumesta ja laitoin pihalla kamppeet sille niskaan, satuloida sen saa ihan rauhassa niin että se seisoo vaan nätisti paikoillaan ilman kiinni pitämistä. Vaikka nytkin oli vaikka minkälaista menoa ja meininkiä, kun Tikari ja Prinssi oli samaan aikaan pihassa.

Suitset/kuolaimet ei vielä olekaan niin mukava juttu ja luulen sen johtuvan siitä, että kuolain on liian iso Sissin pieneen suuhun. Noissa oliivikolmipaloissa kun sattuu olemaan niin järjettömän paksu se suuosa. Mutta tällä nyt mennään toistaiseksi.

Joka tapauksessa maastoon lähdettiin Tikarin perävaununa ja vielä oli henkisenä tukena kaveri liinan päässä kävelemässä. Vähän jänskätti, että kuinka meidän käy, mutta Sissi oli taas niin hieno poniini.
Ei oo sama kuva, kattokaa Sissin päätä!
Se ei välitä siitä, että nousen sen selkään vaan se odottaa nätisti paikallaan ja kun istun selässä, niin se kerran vilkaisee, että "ok, oot siellä" ja siinä se. Lähdettiin köpöttelemään tietä pitkin ja Tikari mennä huiteli jossain edellä, Sissi tuntui olevan enemmän keskittynyt kaikkeen ympärillä olevaan, kuin siihen että minä olen sen selässä. Autokin nähtiin, mutta siitä päästiin onneksi ohi ihan nätisti. Sissin mielestä kivi metsässä oli paljon pelottavampi kuin ohi ajava auto.

Lenkkimme kesti varmaan alle 15 minuuttia, kävelimme tietä pitkin vähän matkaa ja sitten tulimme takaisin. Muutaman kerran Sissi arkoi jalkojaan, kun se astui isomman kiven päälle, mutta muuten kaikki meni hyvin.

Selästä käsin vain huomasi, että vielä on ohjaustehostimen kanssa ehkä tekemistä ja voi vitsi kun se on kapea, ei sinne saa jalkoja millään sinne kylkiin kiinni! :D

Nette on taas (prkl) lomalainen, kun nyt se oli vaihteeksi onnistunut potkaisemaan takakenkänsä irti.

Tänään uusi "maasto" Sissin ja Tikarin kanssa, katsotaan josko jo tänään söisin hiekkaa!

4 kommenttia:

 1. tosi rentoa meininkiä noissa kuvissa, ja melkein on kyllä samanlaiset kuvat, jos ei ota huomioon sissin pään asentoa ja tuon läikikkään ponin hännän asennon pienoista muutosta :D ja sissi kuulostaa tosi kivalta ja toimivalta nuorelta hevoselta (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :D

   Sissi on mahtava poni, eilen mentiin ilman henkistä tukea eli taluttajaa.. Vähän oli vielä ohjaustehostimen kanssa säätöä, mutta kyllä se siitä! :)
   Joku saa siitä vielä itselleen hienon ponin!

   Poista
 2. Kiitos! olet ollut mahtava sekä Sennin , että Sissin kanssa. Kuulumisia Sennistä.. Senni on ollut Nohkuan 'Ratsutallissa jo "maastoponina".... ja ultrattu tiineeksi, joten ihana pikkuinen C. Welsh näkee toivottavasti auringonvalon ensi keväänä! Se on Senninkin mielestä maailman parasta !
  Kiitos vielä! Ihanaa, kun olet touhunnut ponieni kanssa!
  t. Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! :) Sun poniinit on niin kivoja, että niiden kanssa on mukava touhuta.

   Olen niin onnellinen Sennin puolesta, kun se vihdoin pääsee "toteuttamaan itseään" kahdella mainiolla tavalla; niin ratsuna kuin äitinäkin! <3

   ..Onneksi sulla on vielä se kolmas odottamassa, et sä musta niin vaan eroon pääse! ;D

   Poista

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)