tiistai 25. syyskuuta 2012

Unelmien täyttymys=ratsastusta kentällä

Tänään saatiin tosiaan viikon kadoksissa ollut kenkä takaisin. Jesjesjes. Ja koska kenttä on nyt käytössä, niin suutasimme siihen hommiin.

Pakko sanoa, että en olisi ikinä uskonut olevani näin iloinen vain siitä, että hevosella on kaikki kengät jalassa ja että pääsen kentälle ratsastamaan. Pienestä se ihminenkin on onnellinen, kun hetken nuo yleensä päivänselvät asiat ovat poissa käytöstä.

Tallissa on jo monta karsinaa valmiina ja tänäänkin laitoin Neten tallissa valmiiksi, oli niin luksusta!

Niin ja kerroinko jo, että olin ihan fiiliksissä siitä, että meillä oli taas neljä jalkaa. Ai miten niin toistan itseäni ja hehkutan, häh?

Kentällä Nette keskittyi enemmän kiukkuilemaan Pyrylle (20 metrin sääntö pätee edelleen), mutta onneksi saatiin ihan hyviäkin pätkiä aikaiseksi.

Mentiin ihan perusjuttuja, halusin että Nette käyttää takajalkojaan ja selkäänsä eikä vain laahusta pitkänä eteenpäin.
Ei tarvinnut kauaa neitiä muistutella siitä, missä pään kuuluu olla, mutta sillä on sellainen hivenen ärsyttävä tapa mennä vähän kuolaimen alle. Yleensä tämä ongelma korjaantuu pienellä pyynnöllä eteenpäin, mutta tänäänkin Nette onnistui välillä olemaan täysin kuuro pohkeelle.

No, joka tapauksessa ratsastus meni hyvin ja yli odotusten. Kentän pohjaa ei olla juurikaan edelliseltä tallilta lähdön jälkeen kulutettu. Tämä taisi olla itseasiassa toinen kerta, kun oikeasti työskenneltiin kentällä. Ja siihen nähden meillä meni ihan superisti.

Ei ole tainnut olla haittaa maastoista ja pitkistä käyntilenkeistä. Nette jaksoi kantaa itseään hyvin, joten oikeita lihaksia löytyy vielä jostain sen massan alta.

Pää ei ollut taivaissa kertaakaan ja saatiin monia hyviä ja rentoja pätkiä käyntiä ja ravia.
Laukkaa en  sitten lähtenyt kokeilemaan, halusin jättää tämän kerran siihen, kun kaikki meni hyvin.

Tällainen päivä tänään, hyvä meidän joukkue!

4 kommenttia:

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)