tiistai 9. lokakuuta 2012

Mainio maastomopo

Arvatkaa mitä hienoa tapahtui sunnuntaina? Autoni sanoi taas sopimuksen irti (hiphei), joten eilen tuli sitten taas väkisin vapaapäivä Netelle. Onneksi olin ottanut perjantaina kaikki nahkavarusteeni mukaan kotiin, niin vietin illalla jokusen tunnin varusteita pestessä ja rasvatessa.

Kävin eilen myös juoksemassa ja tekemässä vähän porrastreeniä jalasta huolimatta. Ja kävin myös ortopedillä, joka passittaa minut magneettikuvaan. Kohta siis toivottavasti selviää, mikä tuota koipea oikein vaivaa.

Tänään sain toisen auton käyttööni ja lähdin tallille alkuillasta vietettyäni ensin koko päivän yliopistolla SPSS:n (joka on muuten saatanasta, anteeksi voimasana) ja erilaisten todella mielenkiintoisten kirjaesseiden parissa.

Tallilla minua odotti koko ajan hörisevä Neptunus, joka tuntui olevan todella mielissään tulostani. Se oli joutunut pienempään tarhaan, kun Otto oli alkanut jahdata sitä, joten sillä taisi olla vähän tylsää siellä yksin.
Hain sen sisään ja harjasin pitkän kaavan mukaan, jota ei nykypäivänä kovin usein tapahdu. Kamppeet niskaan ja sitten lähdettiin kohti metsätietä. Ravailtiin ja laukkailtiin reilusti ja ihan vauhdillakin, minulla oli taas hymy korvasta korvaan, kun oli niin mahtavaa.

Perun siis kaikki ikävät puheet Netestä mitä olen koskaan tänne sanonut meidän maastoiluongelmista, se on aivan mainio neiti hevoinen ja maailman paras maastomopo. Parasta siinä on, että vaikka vauhti nousee se on silti koko ajan kevyt kädellä. Ja kun vauhtia hidastetaan se hidastuu hallitusti hyvin kootun laukan kautta pelkällä istunnalla. Kai siinä sitten oikeasti vaan virtaa sitä laukkahevosen verta, vaikka sitä välillä epäilenkin vahvasti.

Käytiin vielä jalkaisin pikku lenkki ratsastuksen jälkeen ja Nette sai syödä viimeisiä vihreitä. Tein vielä iltatallin eli hain kaikki hepat sisään, pyydystin vuohet karsinaansa ja lakaisin käytävät, jonka jälkeen kotia kohti. Huomenna olisikin sitten ratsastustunti muutaman viikon tauon jälkeen.

Mitenkäänhän tästä hehkutuksesta ei huomaa, että olen päässyt juoksemaan ja maastoon, eihän?

P.S 125 Lukijaa, en olisi ikinä uskonut, että näin moni jaksaisi lukea kirjoituksiani! Kiitos teille kaikille lukijoille ja erityiskiitos vielä mahtavista keskusteluista, joita kommenttien avulla olemme käyneet. Jospa sitten jotain erikoisempaa postausta joku päivä eli kunnon video ratsastuksesta. Pääsette sitten arvostelemaan oikein huolella!

6 kommenttia:

 1. Vau, kuulosti mahtavalta teidän maastoreissu. Se on hieno tunne mitä pienemmillä avuilla tapahtuu tuo hienosäätö :). Olette tehneet paljon töitä yhdessä tuon eteen :).

  SPSS- joo, tervetuloa kerhoon, minä oon toivottavasti omat äspeeäsässäni jo kärsinyt ;). Tsemiä sen kanssa! :)

  En yhtään ihmettele, että lukijoita on tuo määrä, tämä on aivan loistava blogi, yksi parhaista. Itseasiassa ihmettelen, miksi luijoita ei ole enempää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä mahtava, pitkästä aikaa ei tarvinnut keskustella kertaakaan siitä, mihin suuntaan mennään. Eikä peruuteltu tallin pihan läheisyydessä puolta tuntia, palattiin siis takaisin normaaliin. :)

   Plaah, mulla on vielä yksi harjoituskerta SPSSää jäljellä ja sitten pitäisi muka osata tehdä joku harjoitustyö, tänään katsoin sitä, niin en osaa edes ensimmäistä tehtävää (ja niitä on 25!)

   Kiitos, tässähän ihan hämmentyy.. :)

   Poista
  2. Tutkijahan itse päättää mikä tulos näyttää sopivimmalta joten siitä vaan tekemään ;). Siinä laskee kvantitutkimuksen objektiivisuuden etulyöntiasema silmissä (kun siis jotku tutkijapiireissä pitää kvalitutkimusta heikompana) :D, hih, se oli surkuhupaisaa ;).

   Poista
 2. Tämä blogi on kyllä ansainnut jokaikisen lukijan ! Kirjoitat älyttömän hyviä ja fiksuja postauksia. :) Kiitos siitä ! (Itse olin tänään polven takia magneetissa ja 30min meni todella nopeasti. Mikä sun koivessa on? Tai onko siinä epäilty mitään?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Amannda! :)

   Kukaan ei ole osannut sanoa, mikä tossa mun jalassa on.. Sääressä on sellanen kovempi kohta sellasessa paikassa missä ei pitäis ja se on tosi kipee välillä.
   Toivottavasti magneetissa selviää, mikä siinä oikein on.. :)

   Poista

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)