perjantai 19. lokakuuta 2012

Pikapäivitys

Eilinen HIHS oli hieno, palaan vielä ratsastukseen tässä myöhemmin enemmän jahka kerkiän.

Mitäänhän en tietenkään ostanut. Mutta jostain syystä minulla oli silti kassikaupalla tavaraa, kun lähdin sieltä pois. Okei, oikeasti tarvitsin sen maailman hienoimman tummansinisen toppaliivin, jonka takia en syö loppukuusta mitään. Tämän lisäksi me tarvittiin Neten kanssa uusi hieno ruskea motivaatiotikku, Nette on varmaan ihan samoilla linjoilla. Ja tietenkin jossain hetkellisessä mielenhäiriössä sain päähäni, että vaaleankeltainen Eskadronin satulahuopa sopisi Netelle kuin turpa päähän. Mainitsinko jo sanan konkurssi?

Tänään alkaa Noora Ehnqvistin Sensitive horse-kurssi, joka kestää kolme päivää. Siitä siis tulossa myös jonkinlainen tiivistelmä jossakin välissä. Lisäksi muutama muu toivepostaus odottelee vuoroaan  ja kalenteri näyttää jokseenkin täydeltä seuraavan muutaman viikon osalta. No ei se mitään, jotenkin saan enemmän itsestäni irti, kun olen koko ajan menossa. Joten ehkä olen tässä tulevan viikonlopun ja viikkojen aikana hyvinkin tehokas. Niin joo, ja jonkun gradun viimeinen  deadline on tiistaina, niin siis mikä ylibuukkaus, oliko se jotain syötävää?

Ääk, palaan asiaan ehkä vielä tänään illalla, jos jaksan kun kurssilta pääsen.

4 kommenttia:

 1. Näin vilauksen HIHS:stä telkasta, hassua että on jälleen se vuodenaika :).

  Kurssi kuulostaa huipulta.

  Ja konkurssi taasen... tutulta :D!! Kuule, mä kävin äsken back on track:n sivuilla ja keksin että meillähän pitäisi olla KAIKKI kyseistä tuotetta ;)! (On se hyvä että tallissa seisoville raukoille joilla ei aineenvaihdunta pääse toimimaan liikunnan virittämänä ja jalat on tukkeina, on sitten jotain apuja.)

  Onko sulla oikea deadline gradun kanssa, vai onko se kuten meikäläisen deadlinet -siirrettävissä seuraavaan ajankohtaan jolloin laudaturseminaareja järjestetään. Meikäläisen siirretty deadline lähestyy uhkaavasti eikä mikään aika jolloin voisi sitä tehdä, lähesty yhtä hyvin. hmm :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minäkin odotan kurssia mielenkiinnolla. :)

   Joo hei, todellakin.. Minulle ja hevoselle kaikki Back On Trackin tuotteet kiitos! ..Tässä konkurssissa jouduin toistaiseksi vaan haaveilemaan ko. tavaroista. Hmph. ;D

   Nyt olisi aika oikea deadline gradun kanssa, kun toimeksiannon antaneen yrityksen kanssa viimeinen tapaaminen, o-ou.
   Onhan noita deadlineja tullu tossa aiemmin päätettyä itsekin, jännä, että kertaakaan eivät ole vielä pitäneet..

   ja niin ne vaan loppuu vuorokaudesta tunnit kesken, saiko niitä tilata jostain lisää?   Poista
  2. Kerrot sitten miten suoritat tuon taikatempun, että saat sen gradun tehtyä. Onneks meikäläisen yritys on varsin kärsivällistä sorttia ja koska hyö ei maksa minulle mitään (tarjosivat kyllä tiloja kahdesta kaupungista ilmaiseksi käyttööni, ja asiantuntemustaan ja kontakteja XD), niin ei ole niin "hoppu" sen suunnilta, mut muuten ihan tarpeeksi. Hohhoijaa. Ei vaan jaksa, ei viitti, ei saa aikaan, eikä se todellakaan ole aiheesta kiinni.

   Poista
  3. Tell me about it!!

   ..Mäpäs kerron jahka keksin jonkun keinon..:P

   Poista

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)