tiistai 13. marraskuuta 2012

Väsynyttä pohdiskelua

Kävin tänään aamulla taas uimassa, olen siis ottanut uuden ohjelmanumeron, jota yritän harrastaa muutaman kerran viikossa, aamu-uinti. Koska käytännössä kaikki muu liikunta on kielletty, niin nyt sitten uidaan, olinko muuten jo kertonut, että vesi ei todellakaan ole lempielementtini?
Uimisen jälkeen lähdin kohti uutta työpaikkaani, tänään minusta tuli virallisesti HR-koordinaattori, aikamoista.

Töistä lähdin suoraan tallille, jossa juoruilu vaatteiden vaihto vei sen viimeisenkin edes vähän valoisan hetken tästä päivästä. Koska peli oli jo menetetty, niin istuin sisällä sitten vielä hetken, jonka jälkeen tallissa tein kaikkea todella tärkeää. Järjestin muun muassa loimia, joita roikkuu ympäri Neten karsinan seiniä ja mietin siinä hiljaa mielessäni, miksi Neten karsina ylipäänsä oli ainoa, jonka karsinan läheisyydessä on loimia...

Joka tapauksessa siinä hengaillessani viimeisetkin energian rippeet hävisi, tätä motivaation kadotusta on tapahtunut tässä pitkin kesää/syksyä, enkä tiedä mitä/ketä siitä syyttäisin. Tuon sanottuani syyttävä sormeni osoittaa ehkä kuitenkin hippasen tuon kelin suuntaan.

Menin siis hetkeksi tarhaan viettämään laatuaikaa hevoseni kanssa, höpöttelin ja rapsuttelin vaan. Olin.
Aina välillä otin muutaman askeleen johonkin suuntaan ja neiti hevoinen talsi perässä.

Taas mietin, että miten se on niin seurallinen. Miten samaan aikaan niin itsenäiseltä tuntuva hevonen haluaa olla ihmisen seurassa. Nette on nimittäin juuri sellainen, se haluaa olla ihmisen kanssa ja se myös seuraa hyvin tarkkaan missä milloinkin liikun. Varsinkin talleja tehdessä tai silloin kun pidemmän aikaa hengailen tallissa, niin huomaan sen pitävän silmällä liikkeitäni.

Vaikka minä olen tehnyt Neten kanssa syntisen vähän hommia lähiaikoina, niin silti minusta tuntuu, että tiimimme toimii paremmin kuin koskaan. Jotenkin minulla on sellainen olo, että Nette kaipaisi enemmän tekemistä ja huomiota, mutta samaan aikaan kaikki on hienosti.
Olisiko kuitenkin niin, että laatu korvaa määrän?
..Vai yritänkö vain selitellä tämän itselleni parhain päin.

9 kommenttia:

 1. Tein toivomasi Vessi-kuvauksen toissailtana. Käväisehän lukemassa, ellet vielä ehtinyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin postauksen, mutta en vielä ehtinyt perehtyä!
   ..Jospa tänään illalla ehtisin.. :)

   Poista
 2. Täälläkin suunnalla on havaittavissa "pientä" motivaation katoamista.. Tuntuu, että ei jaksaisi oikein mitään tehdä, mutta ehkä se mieli tästä taas virkistyy :) Onneksi on hevoset, jotka tuovat aina sitä omaa läheisyyden tarvettaan (kukin omalla tavallansa) ja laittavat suun hymyyn, niin se piristää päiviä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sano muuta, onneksi enää reilu kuukausi niin alkaa taas valostus :)

   Ja niinpä, onneksi!

   Poista
  2. äääk, siis valostua.. vai lieneekö sekään edes suomenkielinen sana? :D

   Poista
 3. Knetteee <3 Ja eihän niitä neten loimia oon kun ehkä 32 :) Tipunkeltanen puuttuu viä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3

   Pari hassua loimee jos on? :O
   ..Ehkä se keltanen sitte seuraavaks, tai vihriä? :D

   Poista
 4. Laatu korvaa määrän :), näin sanoisin. Jos hevonen vaikuttaa tyytyväiseltä niin hyvä, näissä liikutusasioissa kun puhutaan pitkän aikavälin asioista, ei siinä joku välivaihe paljon meinaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)
   Niinpä, tuntuu vaan, että meillä näitä välivaiheita on hippasen liian usein, no tämän asian kanssa pitää vaan elää. :)

   Poista

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)