sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Video, jossa ei ole päätä eikä häntää

Koska en tehnyt blogiin joulukalenteria, ajattelin että koitan tässä kuussa saada aikaan hieman erilaisia postauksia ihan vain vuoden viimeisen kuukauden kunniaksi.

Siispä, tässä video, jossa ei ole mitään järkeä. Tällaista minun ja Neten yhdessä oleminen on käytännössä aika usein. Ei ole oikein mitään suuria juonenkäänteitä kerrottavaksi, kuten voitte nähdä, jos jaksatte videon loppuun saakka katsoa.

Lupaan petrata seuraavan videon kanssa, tästä on todellakin laatu kaukana.

Pitemmittä puheitta, hauskaa elokuva"nautintoa". :D

10 kommenttia:

 1. Hih, ihana :D. Hyvät äänitehosteet, kuulostaa just samalta miten tulee puhuttua Skinnyn kanssa XD.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo en viittiny laittaa musiikkia, että varmasti nolaan itseni, kun kaikki kuulee miten meillä puhutaan hevoselle :D :D

   Poista
  2. Ja P.S Tuo viimeisimmät kommentit-gadget on jotenkin rikki, eikä se toimi ollenkaan. Katsotaan jos blogger saa vian korjattua, niin pysyy taas paremmin kärryillä kommenteissa :)

   Poista
  3. Rohkea veto, no ei vaiskaa, ihan oikeesti mä puhun tismalleen samalla tavalla. Ja hevonen ymmärtää toki jokaisen sanan ;). Mut kyllä ne yhistää sen meidän hyväntuulisuuteen ja rauhallisuuteen kun höpistään niille :D. Puhuu ne koirankävelyttäjätkin koirilleen ;).

   Ja minusta tuossa videossa oli selvästi sekä pää että häntä -ihanan aito!

   Bessie

   Poista
  4. Kiitos :]

   Ja kyllähän ne tosiaan yhdistää, äänensävyn ainakin jos ei muuta :D

   Poista
  5. Ja tältä videolta vihdoin näki miten ihana talli ja karsina teillä on :D! Voisitkohan tehdä videon jossa esittelisit tallia enemmänkin?

   Poista
  6. hui, iik, huomasinko juuri syyllistyneeni siihen uteliaisuuteen josta yleensä ei pidetä... "kuka se oli se jonka hiha vilahti siinä ja siinä kohdassa?" "kuka oli se joka ratsasti niin huonosti siellä taustalla sun kanssa samaan aikaan" "kuka omistaa tallin, millainen ratsastaja se on?" jne jne jne ;)

   Poista
  7. :D :D
   Taidan ainakin toistaiseksi jättää tallin esittelyn väliin.
   Mutta hieno on talli, ihanan iso karsinat ja katto on korkealla jnejne.
   Sun pitää tehdä joskus reissu tänne meille päin ja tulla katsomaan! :)

   Poista
  8. Yleensä ei ole mitään tarvetta edes kysellä juuri noita kysymyksiä joita joihinkin blogeihin satelee uteliailta. Tuo vaan näytti NIIN herttaiselta ettei voinut kuin ihailla ja heti heräsi kiinnostus nähdä enemmän. Kyllähän me tampereella käydään joka kesä varmaan, kukaties joskus tulisinkin ;).

   Mutta tosiaan tuostakin videosta näki tarpeeksi sikäli että paljon enempi kuin kuvista, sai paremman käsityksen Neten kodista :).

   Minäkään en meidän tallia lähtisi esittelemään blogissa.

   Bessie

   Poista
  9. :) Noniin, sitten tuut käymään vierailulla meillä myös!

   Joo, tämä on taas niitä asioita, joissa koitan vähän suojella yksityisyyttä.. :)

   Poista

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)