tiistai 8. tammikuuta 2013

Delfiinien teurastus Japanissa jatkuu

Kerroin  aikaisemmin delfiinien teurastuksesta tässä postauksessa. Suosittelen kaikille The Cove-nimistä dokumenttia, joka kertoo raadollisen totuuden esimerkiksi siitä, mistä delfiinit maailman eri delfinaarioihin tulevat ja minkälaisilla keinoilla.

Coven jälkeen mikään ei ole muuttunut. Lue yksi uusimmista uutisista Täältä.


6 kommenttia:

 1. Syy miksen aina kommentoi näihin postauksiin, on se, että pelkkä otsikko saa jo päälle semmoisen kuvotuksen ja inhon tunteen. Se mitä ihmiset tekevät vain koska voivat, on niin käsittämättömän julmaa että se vetää vain mykäksi. Vähän kuin olisi haudan äärellä, vetää hiljaiseksi. Nämä on tärkeitä ja hyviä postauksia, aina. Ja miksi helvet'ssä tämä vaan jatkuu ja jatkuu. Odotan sitä päivää kun nämä delfiiniteurastukset sun muut hainevät ym jutut kielletään. Tai edes vaadittaisi jonkinlaista "inhimillistä" nopeaa "kivutonta" lopetusta ennen esim sen hiton hainevän leikkausta. Noin niinkun alkajaisiksi. Mutta ihan turhaa tappoa, sekä delfiinien että haiden ja niin monien muiden osalta... *puistatus* Ja kun vielä menen takuuseen että ne delfiinit etenkin tajuavat koko sen hirveän shown joka tapahtuu niiden ympärillä. Sama kuin ihmisten kouluampumiset..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä.

   Ymmärrän, näihin on vaikea kommentoida, vetää itsenikin sanattomaksi usein.

   Poista
 2. Miten eläinten oikeudet voisivatkaan olla kunnossa, kun ei läheskään kaikkialla ihmistenkään...? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, epäkohtia löytyy niin monenlaisia. :/

   Poista
 3. http://www.takepart.com/actions/cove-help-save-japans-dolphins < sinne nimeä! noinki pieni teko voi vaikuttaa yllättävän paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos osoitteesta! ..Olenkin tainnut tuon jo allekirjoittaa

   Poista

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)