keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Kesä, tule jo!

Onhan se kuitenkin kaikista hormoonisekoiluistaan huolimatta niin kovin kaunis! ♥

Kuva: Manteli

5 kommenttia:

 1. Kaunis kuva. Minä oon ollut ihan tyytyväinen tähän vuodenaikaan mutta nyt meni sitten huumori. Täällä on tuullut ihan pirusti viime päivinä, niin että meidän maastopolku oli tuullut UMPEEN, siis kadonnut, jäljettömiin. Skinny katto mua välillä epäuskosesti kun kahlasin sen edellä lunta saappaissa "hei ootsää niinku ihan tosissas et me mennään tästä??", mut kyllä se sitten uskollisena kahlasi perässä. Käännyttiin sitten aika pian pois kelkkareittiä pitkin jossa ei ollu semmosta hankea. Toivottavasti muodostuisi uus polku siihen kun hevosia kulkee. Et talvi saa kyllä olla mutta lumen määrä kiitos niissä mitoissa että metässä pääsee eteenpäin! Sano Pauliina ja Skini lumessa!
  Tekis miel ottaa joku aurausvehje tai mennä sinne lapioimaan mutta käsipelillä taitaa olla yhtä toivotonta kuin kaivaa sitä neulaa heinäsuovasta. Sitte tulee taas tuuli ja polku on ummessa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Joo, mun mielestä talvea riitti jo tarpeeksi, nyt voisi olla kevään ja kesän vuoro.

   P.S Nauroin ääneen, kun mietin mielessäni sinua lapioimassa teille polkua keskellä metsää :D :D

   Poista
  2. Hih, mitäpä sitä ei maastoilija tekisi polkujensa eteen. Mutta taitaa olla turha ajatus että useemman sata metriä lapioisi tai kolaisi, kyseessä on hakkuuaukio jolla puhaltaa oikein kätevästi tuuli niin että ummessa ois kuitenkin. Pitää hankkii joku housu-saapasyhdistelmä josta ei mee lunta kenkiin. Semmonen perhokalastajan haalari joissa ne kahlaa joessa.. voisin kahlata tuolla lumessa semmosessa.

   Poista

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)