perjantai 22. helmikuuta 2013

Taas haasteita!

Sain Irtsulilta tunnustukseen, kiitos!

Lisäksi sain uuden 11 kysymyksen/faktan haasteen Helenalta. Koska vasta muutamia viikkoja sitten keksin 11 faktaa, vastaan vaan kysymyksiin.

Joten tässä tulee:

1. Kesä lähestyy jo, oletko miettinyt hakea jonnekin kesätöihin? Jos kyllä, niin minne ja miksi?
  - Olen niin vanha, että onneksi (?) nämä kesätyöhommelit ovat taakse jäänyttä elämää ja olen töissä ihan ympäri vuoden

2. Mitä sulla on tänään suunnitelmissa?
  - Töitä ja tallia, aika jännä elämä.

3. Mikä on parasta blogin pitämisessä?
  - Olen kirjoittanut blogia yli kaksi vuotta (mihin aika katoaa?), tänä aikana on blogi muuttunut ajoittain aika paljonkin ja myös sen sisältö.
Parasta kirjoittamisessa on alusta saakka ollut vuorovaikutus muiden ihmisten kanssa, ajatusten jakaminen, palaute ja muiden mielipiteiden ja ajatusten kuuleminen. Blogi ei ole minulle päiväkirja, jossa höpisen vain omia asioitani. Tämä on minulle tällä hetkellä ennen kaikkea viestintäkanava ja parasta on tietenkin se, kun huomaa, että samankaltaisesti ajattelevia on koko ajan enemmän kun seuraa lukijamäärän kasvua. Tiivistettynä parasta on siis TE lukijat.

4. Mikä on elämässä tärkeää?
  - Kaikki mikä tekee ihmisen onnelliseksi. Siispä vastaan, onnellisuus, ystävät, perhe, päämäärät; kaikki se mikä tekee elämisestä elämisen arvoista.

5. Minkä merkkinen tietokoneesi on? Läppäri/pöytäkone?
  - Samsung

6. Kerro ihanimmasta hevoshetkestä (koulutushetki, ratsastus tms.) koskaan.

  - Nämä on taas niitä asioita, joihin ei heti löydä vastausta vaikka sen pitäisi olla päivänselvää. Edellisen hevoseni kanssa kokonaisuus ratkaisi, se hevonen muutti minut täysin. Jälkeenpäin ajatellen sen merkitys elämälleni oli niin suuri, että ei sitä oikein edes ymmärrä ja on vaikeaa mainita mitään yhtä hetkeä.
Neten kanssa taas ihanimpia hetkiä ovat ne totaaliset läsnäolon hetket joissa meinaa sydän pakahtua siitä tunteesta, kun on vain juuri siinä hetkessä maailman hienoimman eläimen kanssa, ja tietää, että missään muualla ei ole parempi.

7. Kerro huonoiten sujuneesta tai muuten ikävästä hevoshetkestä ( (koulutushetki, ratsastus tms.) koskaan
  - Tähän mennessä kamalin hetki ikinä oli se hetki, kun elämäni hevonen käveli sisään ovista kaverini saattelemana eikä koskaan palannut. Tästä päivästä on olemassa myös postaus tässä

8. Millä kameralla kuvaat tai/ja otat videot blogiisi?
  - Yleensä kännykällä, kuten kaikki on varmaan huomanneet, kuvat/videot eivät missään määrin ole pääosassa blogissani. Sitä en muista kuollaksenikaan, millä kameralla nuo meidän "oikeat" kuvat on otettu, koska niistä vastaa täysin tallinomistaja.

9. Mikä on lempinettisivusi, jossa käyt surffaamassa kaikkein useimmin? Fb:n lisäksi pitää mainita joku muukin!
  - Jaa'a, jotkut uutissivut ehkä.

10. Arvioi, monellako hevosella olet elämäsi aikana ratsastanut.
  - Voi hyvänen aika.. :D Mitä tähän nyt uskaltaa heittää, kyllä niitä nyt varmaan joku 100 ainakin on?

11. Monestiko olet tipahtanut hevosen selästä?
  - Hevosen selästä lentely ei ole oikein koskaan kuulunut tapoihin (*koputtaa puuta), mutta onhan niitä tippumisia vuosien varrella mahtunut. Lukemattomia kertoja siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)