maanantai 4. maaliskuuta 2013

Päiväleirille tai räätälöidylle kurssille?

Pirkanmaalaiset huomio!

4 kommenttia:

 1. Pistätkö tästä http://www.adressit.com/kuolaimettomilla_kisoihin adressistakin "mainoksen" blogiisi? Olisi kiva saada lisää allekirjoittaneita. Minusta olisi tosi kiva jos kisoihin pääsisi ilman kuolaimia.. on kummallista että kuolaimet on pakolliset, tuskin kukaan hevosihminen menee ilman niitä jos ei oikeasti ole luotto kuolaimettomuuteen. Ihankuin tuosta nyt tulis kauhee ryntäys että kaikki lähtis riimulla kisoihin, turha toivo, mutta pitäs se mahdollisuus minusta olla jos joku haluaisi. Hirveä tappelu oli tuolla adressin keskustelussa aiheesta XD, uskomatonta. Kuolaimet kuuluu hevosille joidenkin mielestä vissiin kuin turpa päähän? Siis jotenkin ehdottoman luonnostaan eikä sille nähdä vaihtoehtoja. Vähän kuten se turparemmi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan ehdottomasti!

   ..Pitäisi todellakin olla mahdollisuud, en tiedä keneltä se on pois. Tietenkin, niin, että hevonen on oikeasti hallinnassa.. Tosin olen sitä mieltä, että ei sitä hevosta kuolaimella hallita muutenkaan..

   Ja juu, vähän sama kuin tuo turpis.. Vanhat tavat istuu tiukassa eikä voida ajatella "outside the box".. huoh :D

   Poista
  2. Ihan niin, kun se kuolain ei takaa sitä että hevonen ois hallinnassa -nythän kuolainten käyttö on pakollista ja silti vissiin lähtee kisoissa hanskasta hevosia, eikö vaan? En usko että tämä määrä mitenkään erityisesti lisääntyisi jos kuolaimettomat sallittaisi (onhan näin esim ruotsissa tai jossain muualla?).

   En edelleenkään usko että kukaan lähtisi kisoihin kuolaimetta joka ei muutenkin treenaa ilman niitä ja hallitse hevostaan. Vaatii aika ison luoton hommaan että uskaltaa ilman niitä mennä, joten tuskin tulisi mitään ongelmaa kisoissa.

   Sais samalla ratkaistua sen ongelman että kun mennään kouluratsastuksessa ylemmille tasoille niin on pakko käyttää kankisuitsitusta. Miksi ihmeessä on pakko jos heppa menis niillä nivelilläkin? :D
   Tuohon vois kyllä olla helpompi saada erikseen nimiä, jos yrittäis saada perussuitsitusta sallituksi kaikissa luokissa... mutta tuo kuolaimettomien salliminenhan vapauttaisi tuonkin asian.

   Poista
  3. Nimenomaan, olet asian ytimessä! :)

   Poista

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)