keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Zensitive- Ensimmäiset sanat


Poninen
Kuvista kiitos Katjalle!
Meillä oli ensimmäinen Zensitive-tapaaminen Noora Ehnqvistin kanssa. Takana on siis kolme tiivistä päivää.

Tätä tarvitsee taas hiukan prosessoida ennen kuin saan ajatuksiani purettua kunnolla tänne blogin puolelle.

..Mutta mitä jäi päällimmäisenä mieleeni:

Aivan valtavan ihana välitön tunnelma, ryhmämme tuntuu olevan todella hyvin koottu. Olen nauranut kolmen päivän aikana enemmän kuin olen nauranut vuoteen.

Uutta voimaa ja vahvistusta sille, että en ole ajatusteni kanssa yksin ja että ne eivät ole ihan tyhjästä repäistyjä.

Taas uutta vahvistusta sille, kuinka melkein kaikki on lopulta aina kiinni ihmisestä, kun ollaan hevosten kanssa. Kuinka sellaisen sisäisen voiman, läsnäolon ja kehotietoisuuden avulla me pääsemme parhaaseen yhteyteen hevosen kanssa.


Sekä tutustuin aivan mahdottoman ihanaan poniin, jonka kanssa tunsin heti henkisen yhteyden. Pieni, pelokas ja jännittynyt poni, joka niin kovasti haluaisi luottaa ja olla, mutta kun se on niin vaikeaa ja pakenemisvaisto on niin vahva.

Joku kurssilainen kuvasi loppufiiliksen hyvin; tunnen olevani samaan aikaan tyhjä ja täysi.

Niin kuin sanoin, pitää prosessoida ajatukset, jotta niistä saa jalostettua jotain selkeää kokonaisuutta tänne.

12 kommenttia:

 1. Oih :D. Kuulostaapi hyvältä ja olen lukenut myös toisesta blogista että aika tyhjentävä olo tuli, tai toisaalta pää niin täysi että pitää prosessoida :D. Siitä vaan kohti niitä omia kursseja! Hienoa kuulla, että Nooran kurssit ovat antoisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, jännä fiilis. Tosin ei minulle mikään maata mullistava sinänsä kirjaimellisesti, aika samanlaiset ajatusmaailmat Nooran kanssa on, se kävi selväksi jo avoimella kurssilla.

   Lähinnä minulla taas tuottaa prosessointia omat ajatukset, omaan itseen jälleen kerran meneminen, pohtiminen, hyväksyntä, kehonhallinta kaikki se yhdessä ja mitä se tuokaan tullessaan.

   Omat kurssit.. Ehkä sitten joskus tulevaisuudessa :D

   Poista
 2. Eikä! ootte ollut meillä!! :) Eli me ollaan nähty varmasti ohimennen mutta en oo tajunnut että se oot sinä!

  Mielelläni luen tästä sinun tekstinä vielä laajemminkin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Pieni maailma!
   Poniinilla oltiin tosiaan kolmena päivänä heilumassa..

   Joo, kyllä tulee varmasti vähintään yksi teksti kurssista!

   Poista
  2. Jep! Me nähtiin tuossa eilenköhän se oli? Tulin rautiaan tammani kanssa sisälle kun olitte porukalla vielä kurssin jälkeen juttelemassa tallissa. Harmi etten ehitnyt kertaakaan katsomaan teidän juttuja edes, Marikalta jo utelin kaikkea :)

   postausta odotellessa!

   Poista
  3. Ens kerralla tuut sitten jutulle, eiköhän me siellä pyöritä muillakin kursseilla jonkin verran. :)

   Poista
  4. Jep! Ja jos kyläilet meillä niin se ylätallin pikkupuoli on "meidän valtakunta" mistä saa hihkasta jos en itse huomaa mitään :)

   Poista
  5. Niin ja tulipa hei vielä mieleeni, että jos kiinnostaa, niin mullahan olisi tuo oma haastava-luonteinen tamma, jonka kanssa saa tulla puuhasteleen juttuja jos haluaa? Siinä ois ainakin työsarkaa ja erilaista tapausta jos kokemuksia haluaa :)

   Poista
  6. Onko pieni puoli se, jossa Devikin asuu?
   ..Tammasi kuulostaa mielenkiintoiselta! Mielelläni tulen kyllä joskus katsomaan ja puhastelemaan. Autolla ajelu on vaan nykypäivänä niin kallista, että olen nyt ottanut bensarahat korvaukseksi hommista..

   Poista
  7. Juu, juurikin se sama :) Laita mulle vaikka mailia liza.aura@gmail.com niin jutellaan lisää!

   Poista
 3. Suloinen poni todellakin, pisti silmään sillä muistuttaa paljolti omaani!;) Olisi kyllä mukavaa päästä nooran kurssille, tämänkin tekstin luettuani tuli sellainen fiilis että nooralla saattaisi olla enemmänkin hyviä ajatuksia hevostelun suhteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)
   Suosittelen kyllä kokeilemaan jos vain mitenkään mahdollista, Noora pitää avoimia kursseja jonkun verran ja niille pääsee yleensä varmaan ainakin kuunteluoppilaaksi.

   Poista

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)