keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Syyllinen?

Netellä on jälleen kiima, oumaigaad. Olisiko tässä ollut osasyyllinen tuohon sunnuntaisekoiluun? Taas huomaatte, kuinka nopeasti unohdan tuohon kiimaan liittyvät "oireet". Nyt niitä yrttejä!

Kuva lainattu täältä.

2 kommenttia:

 1. Minä olen omistanut tamman, joka tuli kiimaan ympäri vuoden, kerran kuussa. Ja aina muulloni paitsi kesällä oli ihan sekoboltsi noin viikon verran kiimassaan. Lisäksi se selkeästi myös kipeytyi / jäykistyi kiimassa, mikä sekin varmaan vaikutti omalta osaltaan. Lopulta aloin pitää tammalle kuukautiskalenteria, jotta pystyi ennustamaan milloin kiima taas tekee tuloaan ja suunnitella treenit ja muut ohjelmat sen mukaan, että kiimaviikolla ei ollut mitään kovin vaativaa, vaan vapaata ja maastoköpöttelyä. Ei siinä oikein muu auttanut. Tosin, mitään yrttejä en tullut kokeilleeksi. Mut tiedän sun tuskan. Ja just sen, miten nopeasti sitten kuitenkin unohtaa ne kiimasekoilut.

  Kai toisilla naisilla vaan on pahemmat pms-oireet? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Netelläkin on kiimat ympäri vuoden, mutta yleensä (onneksi) niiden välillä on aina hieman enemmän kuin yksi viikko, huoh.
   Nette ei ole kyllä jäykkä mistään tai ainakin ratsastus on sujunut paremmin kuin hyvin myös kiiman aikana, ainakin tämän kiiman aikana. Mutta sen pää on auttamattoman sekaisin eikä siellä tunnu heiluvan paljon muuta kuin naapuritarhan suomipoika.

   Ja joo, siis aivan käsittämätöntä miten ne voi unohtua samantien? ..Pitäisi nyt oikeasti kokeilla jotain yrttivalmisteita, jospa niistä olisi edes jotain apua.

   :D :D

   Poista

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)