torstai 2. toukokuuta 2013

Mur.


 Tiedättekö sen itsevihan, kun tiedätte, että pitäisi tehdä jotain, mutta ette vaan saa aikaiseksi ja koko ajan keksii jotain muuta _ihan pakollista_  tekemistä ja samaan aikaan takaraivossa huutaa joku ääni, että "tee se nyt".
Ajatus menee kutakuinkin näin, "mä katon vielä kerran sähköpostin ja sitten alotan... Mä katon vielä muuten uutiset ja sitten aloitan... Hei, salkkarit alkaa, jos mä nyt katon ne vielä ja sitten alotan..Jos mä kuuntelen vielä yhden motivaatiobiisin youtubesta."

Joo, viimeiset esseet pitäisi tehdä, että tämä neiti valmistuu joskus. Missä sitä motivaatiota myydään?
Ja miksi on niin vaikeaa vaan ottaa itseään niskasta kiinni ja kirjoittaa ne viimeiset noin 30 sivua diipadaapaa, että saisi ne paperit ulos?

Hajoan tähän omaan saamattomuuteeni.

Onneksi voin fiilistellä vapunpäivänä otettuja kuvia Netestä. Juujuu, aloitan ihan kohta sen kirjoittamisen, hmph.

8 kommenttia:

 1. Juu, liiankin tuttu tunne mullakin. :( Läksyjen teossa ja kokeisiin lukiessa varsinkin. Ja oman huoneen siivoamisessa! Onnistun livuttautumaan aina koneelle kökkimään, jolloin kaikki muu jää. -.-
  Kivoja kuvia! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siivoaminenkin olisi luksusta verrattuna siihen, että pitäisi kirjoittaa tieteen filosofiasta ja siinä Kuhnin paradigmoista ja implisiittisestä tiedosta, huoh. :P

   Mutta joo, mikä tahansa tosiaan olisi mukavampaa. Vaikka itsekin tietää, että kun sen nyt vaan tekisi, niin se olisi ohi..

   Tsemppiä sinullekin näihin hetkiin! :)

   Kiitos!

   Poista
  2. Ihania aiheita sulla muuten... Kuhn... ah... not.
   Tulee mieleen omat legendaariset esseet joita väänsin joskus... voisin siteerata niitä jos tämä ei olisi julkinen keskustelu, kaikilla ei ehkä riittäisi huumori.

   Poista
  3. Jep.. jätin viimeiseksi johdatuksen tieteenfilosfiaan, jolla ei ole mitään tekemistä opintojeni kanssa. Kiinnostaa siis kuin kilop****a alkaa kirjoittaa esseetä, että saan viimeisen pakollisen kurssin suoritusmerkinnän. :D

   Poista
 2. Uh, liiankin tuttua, niin tuttua. Päiviä voi kulua tuossa suossa "aloitan kohta..". Itsellä ois kyse nyt vaan siitä isosta g:stä... joka on ollut kuukausia jo viittä vaille valmis. Plaah. Mut kyl sä saat ne tehtyä, oot ennenkin saanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, niitä päiviä ei vaan ole enää kovin montaa jos halajaa paperit ennen kesää :D

   Pitäiskö meidän molempien koittaa tsempata ja vaan nyt rykästä ne loppuun? :D

   Poista
 3. Pääsykokeisiin lukiessa vähä sama juttu. Lukeminen ei kiinnostais enää yhtään kun yo-kirjoituksiin tuli luettua alkukeväästä kunnolla. Se siivoaminenkin olis kivempaa. No, onneks oon saanu itteeni niskasta kiinni ja luettua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I feel you!

   Tsemppiä pääsykokeisiin! :)
   ..sinulla tämä "ihanuus" on siis vasta alussa :D

   Poista

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)