maanantai 13. toukokuuta 2013

Sekametelisoppa ja muutama kuva ja video

video

Nonni, voitteko kertoa mikä on bloggerin logiikka, kun videon sai kyllä ladata (yllä oleva alkukevennys, jonka piti olla loppukevennys, mutta ei kerrota sitä kenellekään), mutta kuvia ei edelleenkään. Suvi the tekniikanihmelapsi kuitenkin keinot keksii ja käytin sitten toista selaintani ja jopas jotakin, onnistui kuvienkin lataus. Kyllä tekniikka on ihmeellistä.

Minulla käy pää vähän ylikierroksilla, kun vedin töissä kahviöverit eli kaksi kuppia, joka on minulle aivan liikaa.
Eli toisin sanoen ei ole mitään kovin järkevää eikä varsinkaan asiallista kirjoitettavaa.

Ratsastin Neten tänään ja tuli sellainen kummallinen kutina, että olisi taas kiima tuloillaan, puuh. Ratsastus meni tosi hyvin, sikäli mikäli ei lasketa sitä, että vasen lapa tunki oikeassa kierroksessa ulos ja vasemmassa sisään ja kirahviakin leikittiin ajoittain. Tönkötönkö ravi oli päivän sana. MUTTA, ne pätkät kun meni hyvin, niin meni sitten tosi hyvin ja herkkyyttä ja tahdikkuutta löytyi käynnissäkin ihan eri tavalla kuin ennen. Tuon käyntiasian olen huomannut shiatsun jälkeen, mutta en ole uskaltanut ajatella tai sanoa sitä ääneen, koska sehän olisi täysin kummallista..


Eilen käytiin maastossa kaksin kävelemässä, kun kävin ostamassa Hööksistä uuden pitkän köyden, kun sinne oli tullut hyviä painavia köysiä sellaisella lukolla, jota tämäkin pahvipää osaa käyttää.

Huomenna Neptunuksella onkin vapaapäivä ja keskiviikkona onkin sitten taas ratsastustunti, jes. Viime tunnista on kulunutkin taas jokunen viikko, kun nuo opiskelut ja työt haittaa harrastuksia. :P


Juu, jos nyt lopetan, kun ei tässä ole taas minkäälaista logiikkaa, kun vaan lauseita ja sanoja peräkkäin.


Lihapulla ei ole enää ihan niin lihapulla


Näyttää melkein kesältä!

Tallilook

8 kommenttia:

 1. Lila sai kiksit kissasta, hih, ihana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mauseri ei ymmärtänyt leikin ideaa, niillä taisi olla kielimuuri? :D

   Poista
 2. Mulla on ollut kans ongelmaa kuvien lisäyksessä, oon sitten suosiolla laittanut ne ensin nettiin ja liittänyt linkkien avulla blogiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ongelma taas hävisi sen yhden kerran jälkeen, omituista tosiaan..

   Poista

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)