lauantai 8. kesäkuuta 2013

Huhuu, missä te ootte? ..Ja muutama muutos

Olen huomannut muutaman blogin kirjoittajan ihmetelleen samaa, missä te kaikki ihanat kommentoijat lienette? Vai onko kesä vienyt mukanaan ja istutaan vähemmän koneen ääressä..

Minulla on ollut suhteellisen hektinen kevät/alkukesä, olen lukenut osaa lukulistalla olevista blogeista, mutta omalta osaltani kommenttien jättäminen on ollut todella vähäistä. Nyt kun nuo kouluhommat taitavat olla taaksejäänyt elämää, niin yksi ressitekijä on poissa ja voin taas vapaa-ajalla keskittyä kaikkeen olennaiseen, kuten hevosiin, muiden blogeihin ja kaikkeen kivaan!

Jos blogin lukijoiden joukossa on ihmisiä, jotka kokevat, että ovat saaneet minulta jonkinlaista apua, niin olisin todella kiitollinen edes muutaman sanan palautteesta (tänne tai spostiin tai naamariin). Vaikka se olisi joku sinun mielestäsi aivan mitätön juttu, niin minulle kaikki palaute on ensiarvoisen tärkeää!

Toinen juttu on sellainen, että kuten ehkä joku on huomannut, on tuonne yläpalkkiin tullut muutama uusi sivu. Muutama sieltä vielä puuttuukin, Neten sivu tulee takaisin ja sitten on tulossa sivu, jonka perusteella on helppo löytää tietynlaisia tekstejä, eli kategorisoin kirjoituksiani ja laitan niitä sitten niiden mukaan sinne. Tämä viimeisin on vielä työn alla, kun tässä noin kahden vuoden kirjoittelun aikana on tullut kirjoitettua "muutama" hassu postaus.

Kiitos teille kaikille, jotka olette olleet ja ovat edelleen seuraamassa tätä blogia ja lukijoitakin on jo vaikka kuinka ja paljon. Facebookissa on tykkääjiä jo enemmän kuin blogilla virallisia lukijoita, aivan mahtavaa kerta kaikkiaan. On ihanaa huomata, että Suomesta löytyy samanhenkisiä ihmisiä ja ihmisiä joiden kanssa voi keskustella, ilman että heti ollaan syyttelemässä muita tai väittämässä, että joku on väärässä.

Olin tällä viikolla keskiviikon ja torstain CR-ohjaajaupdatessa ratsastusoppilaana ja koitan vielä saada noista päivistä tehtyä kirjoituksen huomenna ennen kuin suuntaan Lohjalle. Lohjallahan onkin sitten Ehnqvistin Nooran heppafilmin kuvaukset, jotka kestävät aina torstaihin tai perjantaihin saakka. Otan koneen mukaan, niin koitan jotain kirjoittaa sieltäkin.

Minulle on ollut vähän huono omatunto, kun en ole oikein ehtinyt tänne kunnolla kirjoitella. Nyt on kuitenkin tosiaan mielessä jo niin paljon ideoita, että ei ihan heti jutunaiheet lopu kesken.

P.S Minulla olisi nyt sitten ruskea 16.5 tuumasella penkillä oleva ruskea bascule myynnissä. Harmikseni se on Netelle liian kapea ja joudun luopumaan siitä. Tästä saisi siis nopealla kaupalla satulan, jota muuten joutuisi odottamaan muutaman kuukauden, koska näitä ei ole valmiina varastossa. Jos siis tarvitset itde uutta penkkiä tai tiedät, että ystäväsi etsii, niin täällä olisi ihan uuden veroinen viime kesänä ostettu ja vain muutaman kk:n käytössä ollut satula.
P.P.S Onnistuin saamaan sormet Neten suuhun toistamiseen ja nyt on toinenkin sormi paketissa. Hanskat, mitkä ne on?
P.P.P.S Minulla oli vielä joku kolmas asia, mutta unohdin sen jo, ups.

11 kommenttia:

 1. Täällä sitä ollaan. (: Uudet kirjoitukset tulee aina luettua mielenkiinnolla, mutta olen laiska kommentoija. Lueskelen mielummmin muiden kommentteja, kuin rustaan niitä itse. Sen kirjoittamiseen kuluu minulta niin paljon aikaa ja kommentoin mielummin vasta kun minulla on oikeasti jotain sanottavaa aiheesen. Uusia kirjoituksia odotellessa! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jei, tärkeintä että on hengessä mukana :)

   Ja kiva kuulla! :)

   Poista
 2. Mietin välillä itsekin missä olen ;) Eikun, koneella tulee istuttua se vakio 10 tuntia päivässä, mutta on jonkinlainen kirjoitusblokki päällä oman blogin suhteen enkä ole paljon muidenkaan blogeja jaksanut kommentoida... Nytkin on kasa kauhugalleriakuvia yksistä kisoista ollut muokkaamista odottamassa jo pari viikkoa enkä vain tunnu saavan aikaiseksi muokata niitä ja tehtyä bloggausta niistä. Ihme juttu. Talvella olisin julkaissut ne jo samana iltana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D

   Joo, minulla ollut kevään mittaan vähän sama, kirjoitushalu vaan hävisi, tai ei hävinnyt, mutta jotenkin tuntui, että aikaa ei vain yksinkertaisesti ole ollut tarpeeksi ja sitten tulee tehtyä hutaisu-postauksia ja niitä ei ole varmaan kenenkään kiva lukea..

   Haha, onneksi talvi on taas ihan kohta :P

   Poista
  2. Emili: Hahaa, kiinni jäit ;)! Sun on pakko julkaista ne kuvat koska odotan niitä niin paljon ;D! Yritä nyt miellyttää hyvää vakiolukijaasi :D

   Poista
  3. Se on ihan totta, että jostain syystä sitä vaan ei tiedä onko siellä internetin toisella puolella ketään jos kukaan ei sano mitään :D. Tai näkyyhän ne numeroina, mutta se ei aina riitä.

   Omasta puolestani voin sanoa olevani jotenkin kommentointijumissa. Olen löytänyt paljon uusia lukemisen arvoisia blogeja, mutta huomaan että niitä on liikaa :(. Lukemiseni on muuttunut hektiseksi selailuksi ja blogista toiseen hyppimiseksi, mihinkään ei ehdi paneutua kunnolla, kaikesta ottaa vaan "parhaat palat" irti. Ehkä pitäisi vaan rajata sitä mitkä lukee kunnolla ajan kanssa (kuten tämä) ja mitkä selailee pysyäkseen vähän kärryillä.

   Lisäksi tunsin itseni välillä jopa typeräksi kun kävin avautumassa tänne harvasepäivä tuossa yhdessä vaiheessa, ajattelin olla hetken hiljaakin XD.

   " kouluhommat taitavat olla taaksejäänyt elämää," voi jee, lisää paineita meikäläiselle. Kevät tuli, lumi suli, mutta gradu jäi. Miten viimeiset metrit voikin olla näin pitkiä. 118sivua tekstiä mutta kaasu puuttuu järjestää se valmiiksi. Pah.

   "Onnistuin saamaan sormet Neten suuhun toistamiseen " Hihhihhii, ei oo todellista! Illan toiset naurut blogien ansiosta. (illan ekat naurut tuli Emililtä joka kertoi blogissani muuttuvansa öisin gerbiiliksi).

   Poista
  4. Niinhän se on, että lukuja nyt näkee, mutta ei ne tosiaan riitä.
   Haha, minun puolestani saat käydä avautumassa ihan niin usein ja niin paljon kuin siltä tuntuu! :D

   Juu, odottelen vielä papereita postista, jos niitä ei ala näkyä, niin joku meni vikaan ja pahasti :D
   ..Kyllä se siitä, ne viimeiset ponnistelut oli kauheimmat, tsemppiä!

   Joo, olen tohelo. Ja tietenkin tällä kertaa eri sormet, joten nyt on kaksi sormea poissa pelistä vasemmasta kädestä. Jospa jo nyt olisin oppinut jotain? :D Don't think so..

   Poista
 3. Täällä lueskellaan. Meillä on ollut varsin kaoottinen kevät, mutta ehkä kesä tuo mukanaan jo hieman hengähdyksen mahdollisuutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla!

   Hektiset keväät ovat olleet aika yleisiä, toivottavasti kaikilla kesällä on rauhallisempaa :)

   Poista
 4. Mä en yleensä kommentoi mutta kyllä mä luen (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Titta, että olet hengessä mukana :)

   Poista

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)