tiistai 23. heinäkuuta 2013

Kengitys ja shiatsuista

Heipä vaan hei, täällä kirjoittelee joku, joka on unohtanut jolla ei ole ollut aikaa päivitellä kuulumisia miltei viikkoon.

En enää muista mikä päivä viimeksi kirjoitin, mutta jospa tästä tulee nyt tällainen päivityspostaus ja sitten vedän varmaan heti perään, kun vauhtiin pääsen ja nyt olisi taas niin paljon sanottavaa.

Eli meillä kävi tänään kengittäjä, jouduimme siirtämään sitä viikolla ja katselin vielä viime viikon alussa, että kyllä ne Neten kaviot vielä viikon kestää. No, tänään menin tallille parin päivän vapaan jälkeen ja toinen etukavio oli ihan ylikasvanut ja kenkä oli melkein irti.
Lisäksi neiti hevoinen oli hankkinut itselleen tosi kivan vekin polveen ja verta oli mukavasti kuivuneena koko jalassa polvesta alaspäin. En siis tiedä, mitä temppuja tällä kertaa on harjoiteltu laitumessa.

Kengitys meni ihan oksti, ensimmäinen jalka ilman porkkanoita ja loput porkkanoiden kanssa. Neten kaviot oli nyt ja tulee nyt seuraavassakin välissä taas kasvamaan jo tosi ylhäältä sillä lailla räpykän malliin ja se ei nyt oikein taas ole hyvä.
Positiivista on se, että kaviot on muuten ihan ok kunnossa ja ne näyttävät jo oikeasti ihan normaaleilta.
Nyt mennään siis melkein normaalilla seitsemän viikon kenkäysvälillä. Jei!

Shiatsusin Neten viime keskiviikkona, en muista enää kerroinko siitä täällä. Mutta se oli ihan ok ja hyvät reaktiot jälleen, ei ihan niin vahvat kuin edelliskerralla. Mutta tänään kun menin tallille ja kokeilin tehdä lapaharjoituksia, niin ei tuntunut yhtään jäykältä ja yksi meidän murheenkryyni alamäki meni ilman, että se raahasi aluksi toista takastaan.
Ja arvatkaa mitä, vaikka sillä on ollut nyt kesälläkin kiima, niin oireet ovat olleet todella paljon lievemmät kuin ennen. Olisiko se osittain shiatsun ansiota, kuka tietää.

Lisäksi olen siis tosiaan tässä viimeisten viikkojen aikana päässyt shiatsuumaan monia vieraita hevosia. Ja varmaan jo viime kirjoituksessani hehkutin, niin se on vaan ihan tosi hienoa ja tykkään siitä tosi paljon.
Tapaan paljon erilaisia ihmisiä ja heidän ihania ja niin erilaisia hevosiaan. Kaikinpuolin mainiota.
Iso plussa tulee tietenkin siitä, kun saan auttaa, se antaa jotenkin niin paljon.

Olin itse eilen kokeilemassa itselleni kraniosakraalihoitoa ja se on kyllä myös todella varteenotettava vaihtoehto Netelle. Uskon, että siitä on apua omaan selkääni enemmän kuin jostain peruslänsimaalaisesta hoitomuodosta.

Juu, että tällainen pikainen ja lyhyt päivitys jälleen. Palaan varmaan ihan kohta, viimeistään aamusella toisen aiheen kanssa.

2 kommenttia:

 1. Mä olen ollut kerran kraniohoidossa - teidän alueella on maailman paras kraniohoitaja! Hän teki ennen keikkaa tännekin suunnalle, mutta ei enää :(.

  Viiviltä on kerran hänen toimestaan kavioluu korjattu paikalleen kraniohoidolla ja sillon olin myyty "vaihtoehtohoidoille"! Pakkohan siihen oli uskoa kun rajusti ontuva hevonen hoidon jälkeen taas käveli normaalisti. Mä olin että "whaaaaat?!" :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin täällä taitaa olla yksi ihan guru. :)
   Tosin en käynyt hänellä..

   Joo, olen myös kuullut niin uskomattomia tarinoita tuosta kraniosta, että huhhuijaa. :D

   Poista

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)