tiistai 16. heinäkuuta 2013

Niin paljon olisi asiaa, mutta niin vähän sanoja

Viikko miltei vierähtänyt viimeisimmän kirjoituksen jälkeen. Taisin taas tyhjentää takkini tänne totaalisesti, ei vaan, ollut jotenkin kiireistä.

Netteä olen käynyt moikkailemassa nyt miltei joka päivä, (jes, juuri tällä hetkellä en siis voittaisi sitä "maailman huonoin hevosenomistaja"-palkintoa). Viime viikko kulutettiin tehokkaasti erilaisten lapaharjoitusten parissa ja vastapainona oli maastoja.
Lapaharjoituksia jälleen maasta- sekä selästä käsin. Olen tässä nyt pohdiskellut miten kertoisin paremmin noista lapaharjoituksista ja koitan kehitellä jonkinlaisen videon, koska sitä on helpompi selittää, kun näkee samalla mitä tehdään.

Nette oli viime viikolla muutaman treenipäivän jälkeen ihan mahtava ja meillä taisi olla meidän paras kenttäratsastuskertamme ikinä. Oikeasti ratsastin koko ajan suu korvissa ja vaan fiilistelin meidän menoa. Tällä viikolla jatkettu samalla teemalla, mutta ratsastus ei ole sujunut ihan niin hienosti, katsotaan minkälainen päivä on huomenna.

Huomenna on myös jälleen Neten shiatsointi ja aika tehdä siitä lötköpötkö.

Shiatsua olen harrastanut tässä muutenkin, vieraita hevosia tullut shiatsuttua kolme tässä ihan lähipäivinä. Ihania hevosia kaikki ja hyvin myös vastasivat hoitoon.
Pakko sanoa tähän taas sen verran, että kyllä sitä vaan tietää, mitä sitä haluaisi tehdä. Se on aivan käsittämättömän mahtava fiilis, kun tietää, että saa auttaa hevosia ja heidän ihmisiään. On niin huikaisevaa ajatella, että minun pienet kätöseni auttavat. Tulen niin onnelliseksi, kun tiedän, että autan.

Nette toimi viikonloppuna myös alkeisratsuna yhdelle ystävälleni, joka on kerran aiemmin käynyt Neten selässä. Ja Neptunus oli taas niin kiltti ja rauhallinen, ei tietoakaan mistään kiukkuiluista tai muusta. Kyllä ne aina jotenkin tietää, että koska pitää mennä rauhassa eikä hötkyillä.

Yksi ihan mahtava juttu vielä!
Shiatsun toinen kurssi on edessä elo-syyskuun vaihteessa, kolme tehokasta päivää siis tiedossa.

Lisäksi olen jälleen koittanut petrata noiden kehoharjoitusten kanssa ja niistä  pyydettyä postaustakin ajattelen takaraivossani usein, kyllä se vielä tulee, kunhan keksin miten toteutan sen, että siinäki on oikeasti joku järki.

Paljon suunnitelmia siis ja lisää shiatsuttavia ilmaantuu koko ajan, ihanaa!

Tulinpahan nyt siis hehkuttamaan tänne, oikeat asiat sitten taas erikseen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)