perjantai 9. elokuuta 2013

Teidän blogit ja kyselyn tuloksia

Heinäkuun alussa kyselin teiltä lukijoilta muutamia kysymyksiä ja pyysin linkittämään mukaan bloginne. Sain monia ihania vastauksia ja blogejakin pääsin katselemaan monenlaisia, osa löytyikin jo lukulistaltani ja oli myös sellaisia, joita en vielä ollut lukenut.

Tässä kysymykseni, joihin pyysin vastauksia:
 1. Oletko lukenut blogiani kauan?
 2. Miksi jäit lukemaan sitä, mikä herätti mielenkiintosi?
 3. Onko sinulla oma hevonen tai poni? Jos on, niin millainen? Myös vuokra- ja yphevosista voi tietenkin kertoa!
 4. Mitä asioita sinä arvostat hevosen pidossa ja käsittelyssä?
 5. Kaipaatko blogiini jotain enemmän; onko pohdintakirjoituksia sopivasti tai liikaa, entäs noita kuulumiskirjoituksia, onko jotain muuta mitä ehkä haluaisit?
 6. Miksi sinä harrastat hevosia?
 7. Minkä ikäinen olet?
 8. Muuta sanottavaa: Risuja, ruusuja, muuta palautetta, terveisiä jnejne?

Ja nyt ehkä toistan hieman itseäni, mutta olin todella iloinen ja onnellinen  kaikista vastauksista! Niin mainioita kaikki!
En tiedä vastasiko kyselyyn vain ylityytyväisiä lukijoita, mutta kaikkeen oltiin niin tyytyväisiä, se lämmittää sydäntäni todella. Joten kiitos teille kaikille lukijoille, vastailitte tai ette, nykyään kirjoitan osittain siksi, että koen erilaiset keskustelut lukijoiden kanssa niin hedelmällisinä.

Petrattavaa löytyisi kuvista, niitä saisi olla enemmän. Monet ovat varmaan jo tosiaan huomanneet, että kuvat eivät ole vahvin alueeni, olen ehkä maailman huonoin ottamaan kuvia yhtään missään. Siksi kuvat ovatkin yleensä joko jonkun muun ottamia tai sitten omia kännykkäkameralla räpellettyjä.

Muuten tästä sekoituksesta hevos-pohdinta- ja infokirjoituksia tunnuttiin tykkäävän, vaikka kuvia ei usein olekaan.

Minulla on kyllä pääni sisällä lista kirjoituksista, joita pitäisi tehdä (lukijoiden toiveita), näitä ovat mm.:
 • Kehoharjoitukset
 • Maastakäsintyöskentely ja lapaharjoitukset, mietin vielä sitä videovaihtoehtoa
 • Kirjoitus erilaisista kuolaimista
 • Lisää pohdintoja (onneksi pääni on loppumaton kaivo näiden suhteen)
Ja sitten niihin teidän blogeihin, kiitos teille kaikille bloginsa linkittäneille! On aina mukavaa nähdä  minkälaiset ihmiset blogiani lukevat, lukijoita kun on sen verran, että uuden lukijan tänne löytäessä en löydä enää lukijoiden joukosta niitä uusia. Kivoja ja mielenkiintoisia blogeja olikin, mainitsen tässä pari.
Muutamia jo lukulistallani olevia blogeja linkitettiin myös ja tämä oli tietenkin enemmän kuin suotavaa. Näistä nyt listaan tähän esimerkin omaisesti muutaman (vai tulikohan nyt kaikki?):
 • Viipin ja Viljan blogi
  Blogi kertoo Vilja-tammasta ja Viipistä nimensä mukaisesti. Vilja on sympaattinen nuori hevoisen alku, jonka ilmeikkyys ja pomput ovat kerrassaan mainioita.
  Olen lukenut blogia melkein siitä asti, kun se on ollut pystyssä, Viipi tuntuu ihmiseltä jonka olisin oikeasti tuntenut jo pitkään, vaikka emme ole koskaan oikeasti edes nähneet! :D
 • Skyfighter
  Bessien ja Skinnyn yhteisestä elämästä kertova blogi.
  Tämän löysin jo silloin kun se perustettiin, koska Bessie on käynyt niin paljon keskustelemassa kanssani täällä blogissani, mahtavuutta!
  Bessien ja Skinnyn tarina on hämmentävän ihana, kun monien vuosien erossa olon jälkeen he ovat löytäneet toisensa. Kuin suoraan jostain Villivarsasta.
  Bessiekin tuntuu melkein pitkäaikaiselta kaverilta, vaikka mekään emme ole koskaan tavanneet.
 • Erityismaininta vielä näille kolme jo lukemalleni blogille:
  Tumpelompaa ratsastusta, Annan kanssa ollaan vaihdettu myös paljon ajatuksia
  LännenNopein, "tavallaan tuttu", Hanna kävi  paljon edellisellä tallillamme, joten meillä on paljon yhteisiä hevoskavereita
  Team Suokkipojat, löytynyt jo jokusen hetken lukulistaltani
Ja sitten uusia blogeja:
Löysin muutaman uuden tuttavuuden, joita jään seurailemaan ja liityn ehkä lukijaksi kun totean, että näistä tykkään.
 • Eläimen ehdoilla
  Nuoresta iästä huolimatta blogin kirjoittajalla on hyviä ajatuksia. Tätä olen vilkuillut ajoittain jo aikaisemmin.
 • Silmät ja sydän
  Ihania kuvia ja kivan oloisia tekstejä, tätäkin jään seurailemaan ja odottelemaan miten blogi kehittyyy.
 • Ein Caramell & Co
  Tämäkin oli sellainen, jota jään seurailemaan, että josko jossain vaiheessa liittyisin lukijaksi.
 • Monia muitakin kivoja blogeja linkitettiin ja löysin, nämä kolme nousivat niiden joukosta eniten minun silmääni.

Kysymyksiin saa edelleen vastailla ja linkittää bloginsa myös, minä näen kyllä vanhempiinkin kirjoituksiin jätetyt kommentit, koska tarkastan kaikki.

2 kommenttia:

 1. Heippa! Minä en tiiä mikä ihmeen vaikeus mulle on tullu kommentoida. Innolla luen ja odotan postauksia, mutta sitten ei saa sanottua mitään vaikka minulle ominaista ois etenkin sinun postauksiin jotenkin vastata.

  Piristävää oli lukea omasta blogistani täältä, kiitos <3. Minustakin tuntuu kuule kuin oltas parempiakin tuttuja, ihan hassua. Niin sitä voi yhteistä säveltä ja luottoa löytää aivan pelkästään netin kautta. Monia ihania ihmisiä olen tavannut blogimaailman kautta ja olen siitä todella kiitollinen. Aina on postauksia joita odottaa, kommentteja joita odottaa, maileja joita odottaa. Jokainen niistä ilahduttaa ja/tai pistää miettimään ja ajatuksia liikkeelle.

  Myöhempään postaukseesi: Kiva kun vihdoin laitoit sen kaviokuvan, on mielenkiintoista nähdä kun ei ole kokemuksia kaviopaiseista. Onneksi ei tuon syvempää reikää tarvinnut tehdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D ei aina voi olla samanlainen innostus kommentointiin, minä olen huomannut ainakin itselläni siinä jonkinlaisen syklin. Tosin nyt on taas ollut niin kiirekin, että eipä ole juuri tullut lueskeltua oikein kenenkään juttuja, jospa se tästä taas.. :)

   Ole hyvä :)

   Juu, ei ollut syvä reikä ja onneksi selvittiin ilman hauteita. Pitäisi koittaa ottaa kunnon kuvia kavioista betonilattialla, niin saisi muuten kavioista vähän paremman käsityksen..

   Poista

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)