sunnuntai 11. elokuuta 2013

Viime viikko ja kaviokuvat

Viime viikko oli taas jokseenkin hektinen ja osa onkin jo varmaan naamakirjasta nähnyt osan viikon tapahtumista.

Tiistaina siis kengittäjä kävi uudemman kerran tarkastamassa tilanteen ja kaikki tuntui olevan ok kavion suhteen. Ja kengittäjä vielä jo tosiaan sanoi, että alkaa olla kavioissa kulmat kohdillaan. Ehkä vielä joku päivä meillä on siis kunnon kaviot?
Nyt olen siis vain tällä viikolla seuraillut, tapahtuuko jotain ihmeellistä vai ei. Eikä mitään muutosta ole tapahtunut, eli luulen, että selvisimme nyt näin. Olen joka päivä sen verran tarkastanut kaviota, että paiseen kohdalla ei ole isoja kiviä tai muuten paljon likaa. Onneksi laidun on täysin ruoholla ilman kiven kiveä, niin lisäiskut ovat miltei mahdottomia.

Kävin kengittäjän käynnin jälkeen myös shiatsuumassa yhden lähialueella sijaitsevan tamman. Tämä oli nyt siis toinen kerta ja hän reagoi hoitoon taas hyvin.

Shiatsun jälkeen käytiin vielä Mantelin kanssa ottamassa muutama kuva, joista alla yksi.

Keskiviikkona Nette sai toimia lastenratsuna ja se kantoi äärimmäise varovasti kahta pientä hevosneitiä selässään. Ilman taluttajaa. Sydämeni meinasi haljeta ylpeydestä, kuka olisi koskaan uskonut?

Torstaina jatkettiin edelleen kevyesti, eli tarkastelin vain, että askel on puhdas. Nette alkoi selvästi jo ihan oma itsensä, koska tervalaastarin suihkuttelu ja kavion pitäminen liian kauan(?) ylhäällä olivat jokseenkin epämiellyttäviä asioita. Normaali rauha on siis palannut ja neiti hevoinen näyttää jälleen mielipiteensä suoraan, heikkona hetkenä kun se joutui luottamaan jalkansa minulle.

Perjantaina oli toinen kerta viikon sisällä, kun kaksi pientä neitiä tuli ratsastamaan ja harjailemaan Netteä. Sama meno kuin keskiviikkona, mutta nyt "talutin" eli kävelin Neten edellä suurimman osan aikaa, koska nämä tytöt eivät olleet ratsastaneet aiemmin juurikaan. Jälleen Nette hoiti työnsä mallikkaasti ja rauhallisesti.

Eilen olikin sitten vapaapäivä ja tänään pitäisi iltasella mennä katsomaan minkälainen meininki siellä tänään on.

Lupasin kuvia kavioista, joten tässä niitä nyt on epätasaisella pohjalla ja huonolaatuisina kännykkäkameralla. Mutta kyllä noista näkee, miltä Neten kaviot näyttää tällä hetkellä ja missä kohden paise oli.Siinä se reikä ny o

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)