tiistai 10. syyskuuta 2013

Hei, olen Suvi ja omaan pahvisen pääkopan

Sarjassamme Suvi säätää:

Sain eilen illalla huikean idean, vanhat merkit kun paikkansa pitää, niin siitä ei yleensä seuraa mitään kovin loistokasta. Yksi ystäväni on minun luonani kylässä ja olin tänään menossa shiatsuumaan, joten ajattelin, että voisin ajaa suoraan töistä, kun kaverini voisi käyttää Lilan ulkona ja näin ollen säästäisin yhden ajolenkin.
Ideahan oli ajatuksen tasolla oikein mainio, harmillisesti välillä käytönnässä kaikki ei mene kuin Strömsössä.

Aamulla, kun olin lähdössä töihin, mietin vielä että pitää sitten muistaa ottaa ne tallikamppeet mukaan. Niin, voitte varmaan jo arvata miten tässä kävi. Keskellä päivää ymmärsin, että enhän minä ikinä ottanut niitä toisia vaatteita/kenkiä matkaan.
Hätä ei olisi ollut tämän näköinen, yleensä minulla on puoli elämää autossa mukana ja sieltä löytyy vähintäänkin yksi kappale kaikkia tallilla tarvittavia välineitä. Mutta koska saan jatkuvasti palautetta epäsiististä autosta (hä), niin olin tehokkuuspuuskassa vienyt kaikki "ylimääräiset" vaatteet ja kengät sisälle. Siellä oli vain kaksi takkia.

No, mietin töissä vaihtoehtojani. Shiatsuumaan meneminen kauluspaidassa ja saappaissa ei houkutellut varsinaisesti ja ajattelin sen olevan ehkä hieman yliampuava asu, jopa minun mielestäni. Joten miten asia ratkaistaan Suvin tyyliin?

Mennään tietty käymään melkein naapurissa sijaitsevassa Agrimarketissa vaateostoksilla! Tämä on hyvin suositeltavaa ja järkevää kun on päällä nonstopkonkurssi (toim huom).

Mukaan tarttui tummansiniset kokopaikkaiset ratsastushousut, joiden ovh lähenteli 100 euroa (huh!!), kauluksellinen t-paita sekä sukat. Mitäänhän näistä ei lasketa shoppailuksi, koska kaikki olivat alennusmyynnissä.
Erävoitto, eikäku.

Kenkiä en tietenkään raaskinut ostaa, joten tomerana tyttönä vieraalle tallille mennessä, lainasin jonkun saappaita, kiitos hänelle lainasta!

Niin joo, ja ekstrana tarttui mukaan tipunkeltainen riimu Netelle fleecepehmusteilla, se oli söpö!

Ja ei muuta, kuin kamppeet mukaan tiskiltä, ajo tallille, vaatteiden vaihto, ensimmäisen asiakkaan laitumelta haku ja shiatsun aloittaminen.

Ihanat kaksi tammaa oli tänään shiatsuttavana ja tällä kertaa ne oikeasti nauttivat hoidosta, viime kerralla oli vielä vähän epäluuloista.

Mahtavaa organisointia ja tilanteen mukaan elämistä, nyt ollaan vaan "muutamia" kymppejä' (kröhöm) köyhempiä. Tai meni aika plus miinus nolla. Ihanat shiatsuttavat on kuitenkin kaiken tämän säätämisen arvoisia. Se on niin palkitsevaa hommaa, se kun saat antaa omilla käsilläsi hevoselle hyvän olon.
Me likey.

Ja kyllä, ylikierrospäivä.
Toinen päivän asiakkaista, 900 kiloa ihanuutta

8 kommenttia:

 1. Hienosti toimittu, voisin kuvitella itsekin päätyväni samanlaiseen ratkaisuun! :)

  VastaaPoista
 2. Voi että, musta olisi niin ihana käydä shiatsukurssilla! Sitten joskus vielä täytyy mennä, kunhan saa opiskelut ja elämäntilanteen yleensäkin hanskaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä ehdottomasti jos yhtään se kiinnostaa :)

   Poista
 3. Nonstopkonkurssi "check", puoliomaisuutta autossa ja muiden ainainen valitus, että se on kaatopaikka "check", olen ostanut mm. uuden kypärän, turvaliivin yms. sen takia, etten muistanut ottaa niitä mukaan "check". Aika samoilla linjoilla mennään :D

  VastaaPoista
 4. Minä vissiin vaan ajattelin vastaavani tähän mutta ilmeisetikään en vastannut. Jos vastasin, poista toinen kommenteista niin en näytä niin tyhmältä :D

  Joo siis ihan peruskamaa ja perussäätöä. Kuule et tiiäkään miten paljon sitä tulee mokailtua ja säädettyä omassa elämässäni. Voisin tehdä just noin keskellä nonstop-konkurssia myöskin. Kylläpä tuli taas naureskeltua niin näille sun kuin omillekin säätämisille :D.
  Mut ehkä tietysti tuo tipunkeltainen riimu kyllä sai pisteet, se oli niinkuin kirsikka kakun päälle ;), voi taivas :D.

  Ja shiatsu <3. Se on kyllä jotain elämää suurempaa, siinä tavotetaan jotenkin niin kokonaisvaltaisesti sekä keho että mieli :). Minäkin tykkäisin tehdä tuota shiatsua ja varmasti hakeudun joskus kursseille jos mahdollisuus tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näkynyt kuin tämä yksi kommentti. :D

   Haha, joo. Tallilla joku kysyi, että kenellä on KELTAINEN riimu?! -Ööm, Netellä :D :D

   Niinhän se on, kerrassaan mainio väline.
   Suosittelen kyllä jokaiselle jota kiinnostaa kokeilla. :)

   Poista

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)