maanantai 14. lokakuuta 2013

MetsälenkilläKäytiin Neten kanssa tänään vähän metsässä kävelemässä. Nette oli viime viikolla muutamana päivänä aika kammottava ratsastettava, se painoi ohjille, juoksi alta ja teki kaikkea muuta mikä ei ole sille normaalia käytöstä. Ihmettelin, että mistä nyt tuulee.
Lauantaina kävimme sitten maastossa ja siellä huomasin, että se olikin ep ravissa. Käynti oli ok ja puhdas, mutta ravissa se oli selkeästi jostain päin kipeä.

Tulin alas selästä ja seurailen loppumatkan käynnissä liikettä. Tallissa vielä tutkin hevosen kauttaaltaan, mutta missään ei tuntunut tai näkynyt mitään erikoista. Lihakset olivat "normaalit", turvotusta tai lämpöä ei ollut missään. No niin ja eikun mietintämyssy päähän.
Edustava kuvakulma? Not.
Tänään sitten käytiin kävelemässä ja ihan puhtaasti liikkui, oli myös kuulemma vetänyt ihan puhtaat pukkilaukat moneen otteeseen laitumella. Huomenna kipuan selkään ja katsotaan, että mikä on meininki.

Shiatsusin Neten myös tänään lenkin jälkeen. Se on niin hellyyttävä shiatsuttava! Muutamia kohtia oli, joissa se reagoi epätyypilliseen tapaan ja jotenkin uskon, että antamillani yrteillä (nokkonen ja siankärsämö) saattaa olla jotain tekemistä tämän kanssa.

Se kuitenkin rentoutui hyvin, vatsa alkoi äännellä ja haukotuksia tuli niin monia, että en pysynyt laskuissa mukana.

Minun maanantain pelastajani.

P.S Kysykää kysymyksiä täällä!!

"Hei siis mitä tuolla tapahtunu!?"Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)