maanantai 27. tammikuuta 2014

Voisiko se olla?


Kuten on varmaan ehkä ilmennyt, niin meillä on tässä muutamien viimeisten viikkojen aikana ollut hieman haastavia hetkiä neiti täysiverisen kanssa.

Se on ajoittain ollut joiltain osin hyvin samantyyppinen liikkeissään kuin se oli kolme ja puoli vuotta sitten.
Olen miettinyt pääni puhki, että mikä sitä vaivaa.

Plussana tietenkin se edelleen mieltä askarruttava patti kaviossa, pieni epäsäännöllinen epäpuhtaus ja yleinen todella vahva fiilis siitä, että kaikki ei ole kunnossa.
Olen epäillyt mahaa, jostain syystä olen melko varma, että Netellä on ollut jossain vaiheessa jonkin sortin mahahaava ja epäilin sen tai jonkin muun mahavaivan tulleen takaisin.

No, joku saattaa muistaa, kuinka olen ehkä joskus maininnut, kuinka aina unohdan kuinka sekainen neiti hevoisesta tulee, kun sillä on "se aika kuukaudesta".

Juu, jälleen kerran olin autuaasti unohtanut, että kiimassa hevoseni on SEKAISIN 24/7.

Eli, sen lisäksi, että Nette on jostain keksinyt, että vuokraajien pelottelu erinäisillä muuveilla on hauskaa (niin kenen mielestä?). Sillä oli/on kaviossa joku juttu, veikkaisin jo poksahtanutta kaviopaisetta, joka ei jostain syystä paljastunut kaikesta painelusta ja naputtelusta huolimatta silloin muutama viikko sitten. Pakkaset tuli sopivasti sekoittamaan pakkaa vähän lisää. Niin ja ei unohdeta sitä, että yliressaantunut omistaja antaa varmaan tahtomattaan hieman hevoselleenkin jotain ylimääräistä. Plus siis se kiima.

Niin, olinko maininnut jonkun rakettitieteen? Miten olisi maalaisjärki? ..Ja miten olisi se, että jossain vaiheessa neiti omistaja alkaisi muistaa sen, että kiima (varsinkin kevään eka) aiheuttaa sekoilua, vaikka kuinka shiatsuisi.
Note to self: KIRJOITA TÄMÄ NYT OTSAASI, HETI.

Näin meillä lähti viikko käyntiin, suutarin lapsilla ei ole kenkiä ja sitä rataa...

6 kommenttia:

 1. Hyvä Neiti Omistaja! Hykertelen aina kun ehdin lukemaan kirjoituksiasi, koska ne on sanoitettu niin oikein ja juuri sillä tavalla että kolahtavat sieluuni. Olen tainnut asiasta jo muulloinkin maininta. Tsemppiä! Ja kiitos! Terv. Karoliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos! :D
   ..Olet tainnut mainita, mutta kertaus on opintojen äiti! :)

   Poista
 2. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;)!

  VastaaPoista
 3. En tiedä miksi, mutta mulle tuli mieleen tässä yks päivä kun katoin dokumentin paastoamisesta, että se voisi kiinnostaa sua (: yle areenasta löytyy kun hakee sanalla paastoaminen. Sitten asiaan, eli näitä sun juttuja on aina tosi kiva lukea, vaikutatte niin persoonallisilta sekä sinä että neiti hevonen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, pitääkin käydä katsomassa mistä on kyse! :)

   Kiitos. :)
   ..Niin, me taidetaan olla kaksi oikeaa oman elämänsä supersankaria yhdessä :D

   Poista

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)