tiistai 1. heinäkuuta 2014

Pieni apu?

Pyytäisin nyt teiltä apua ja mielipiteitä.

Koska hevosteluni harrastusmielessä on nyt aikalailla jäissä, niin en oikein tiedä mitä tämän blogin kanssa teen.

Minä etsin ja löysinkin muutaman hevosen, joiden kanssa olisin päässyt harrastelemaan omaksi iloksi ja vieläpä jopa oppimaan huimasti uusia asioita.
Minun on kuitenkin oltava rehellinen itselleni ja todettava, että tarvitsen tauon tuon kaltaisesta hevostelusta. Neten jälkeen on jotenkin hieman motivaatio kateissa ja odottelen sen paluuta.
Onneksi kuitenkin näen ja tunnen hevosia viikoittain, kun käyn shiatsuumassa. Totean jälleen kerran, että se touhu on kyllä todella lähellä sydäntäni.

Nyt siis pohdinkin vaihtoehtojani:
 • Laitan blogin jäihin ja palaan asiaan, kun minulla on enemmän itse hevosasiaa
 • En laita blogia jäihin, mutta kirjoittelu harvenee, mikä on jo tapahtunut, ja aiheet keskittyvät vielä enemmän vain yleiseen pohdiskeluun elämästä ja hevosista ja kaikesta mitä mieleen juolahtaa
 • Lopetan koko blogin
 • Joku muu, mikä?
Ja se missä kaipaisin apuanne on juuri tuo yllä mainittu. Mitä mieltä te lukijat olette; häiritseekö teitä jos kirjoitustauko on joskus pidempikin? Mitä mieltä olette siitä, että blogi taas jälleen kerran luultavasti muuttaisi sisältöään jonkin verran? Kiinnostaako teitä ylipäänsä enää koko blogi, kun tilanteet ovat muuttuneet aika paljon? Onko joitain aiheita, jotka eivät varmasti kiinnnosta? Sellaisia, jotka ainakin kiinnostaa?

Olen kiitollinen jokaisesta kommentista asiaan liittyen, oli mielipide mikä hyvänsä.

Ymmärrän sen, että harvoin päivittyvä blogi ei ole välttämättä niin mielenkiintoinen ja se saattaa unohtua. Koska yksi tämän tarkoituksista on olla vuoropuhelussa Teidän kanssa, niin siksi minulle on mieluisaa, että joku lukee kirjoituksiani ja parhaimmassa tapauksessa kommentoi niitä.

Siksi siis kyselen nyt vähän teiltä, mikä olisi Teidän mielestänne hyvä suunta?

22 kommenttia:

 1. Mun mielestä olis kiva jos blogi pysyis, vaikka kirjoituksia ilmestyisikin harvemmin. Pidän nimittäin mielipiteistäsi eläimiin ja niiden pitämiseen liittyen:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksestasi ja palautteesta! :)

   Poista
 2. Oikea vaihtoehto on se, mikä susta tuntuu hyvältä. Sen huomaa joskus vasta kun kokeilee. Mua ainakaan ei haittaa, jos postailet tosi harvoin - enempi harmittaa, jos et postaa ollenkaan. Ei tuu mieleen mitään, mistä en haluaisi lukea. Vähän tuli nyt ympäripyöreä kommentti, mutta siis tykkään kovasti lueskella sun juttuja, aiheista jotka on sekä sinulle että minulle tärkeitä, ja toivon lukevani niitä juttuja jatkossakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna. :)

   Ympäripyöreskin on joskus ihan ok juttu! :)

   Poista
 3. Olisi kiva jos jatkaisit hevosmielipidepostausten tekemistä satunnaisesti. En haluaisi että blogi poistettaisiin, sillä silloin katoaisi nämä mielettömän hyvät postaukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Melissa kommentista ja palautteesta!

   Luulen, että blogi siis ainakin on täällä, vaikka sitten tulisi harvemmin kirjoitettua. Tai ehkä on enemmän asiaakin, kun ei koko ajan takaraivossa ole ajatus, että "pakko kirjoittaa jotain" :)

   Poista
 4. Minäkin olen sitä mieltä, että kirjoittelet vaikka sitten harvemmin ja aiheesta. Kuka ties jossain vaiheessa hepoharrastuskärpänenkin puraisee taas, mutta mielipidekirjoituksia voisi tulla jo ennemminkin :) Innolla niitä ainakin aina odottelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anzu kommentista! :)

   Kyllä se varmasti puraisee, sitä en epäile hetkeäkään. :)
   ..Mutta ehkäpä sillä välin siis keskityn kirjoittamaan kokonaan ihan vain mielipidekirjoituksia ja pohdintoja siis.

   Poista
 5. Mä diggaan sun blogista ja haluisin, että jatkat kirjoittamista itselles tärkeistä asioista ja sun hienon ajatusmaailman jakamisen jatkamista. (osaa kirjottaa suomee näköjään ton paremmin, toivottavasti ymmärrät:D) Oot hieno tyyppi ja annat ajattelun aihetta moniin asioihin ja avaat uusia juttuja muille. Kiitos blogista, toivon että jatkat! Toki teet itse päätöksen joka tuntuu sulle hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja kivasta palautteesta! :)

   Poista
 6. Kirjotat yleispohdintojasi hevosmaailmasta ja sitten kun se ahaltekki osuu kohdalle niin saamme lukea sitten siitä :-) ja kirjotat vain silloin kun kirjotuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annika! :)

   Hihi, toivottavasti se ei ihan lähiaikoina vielä :P

   Poista
 7. Postaukset vaikka harvakseltaan olisi musta paras. Seuraan useampiakin blogeja, joissa on asia samoin kuin sulla eikä se mielenkiintoani niihin blogeihin ole vähentänyt. Tietysti en joka päivä näitä blogeja käy tarkistamassa, mutta aina välillä kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista!
   Kiva kuulla kyllä, että se ei vie motivaatiota lukea blogia. :)

   Poista
 8. Muistan kun löysin blogisi ja laitoin sen heti ylös. Tekstit ovat sitä sorttia ettei ihan joka suunnalta tule vastaan näitä aiheita, joista osa on itselleni tuttuja ennestään, ja huonolla kielitaidolla on mahtavaa voida lukea niistä omalla suomen kielellä! Kiva myös tietää, että ne kiinnostavat muitakin suomalaisia ja en ole ainoa joka niistä tietää. Itselleni tuli mieleen, että kun hevosasioista ei ole niin paljon kirjoitettavaa, voisi blogi toimia myös eläinoikeus/etiikkablogina? Voi olla etten tiedä toista suomalaista blogia jossa kyseistä teemaa käytäisi läpi näin perusteellisesti ja mielenkiintoisesti.

  (En tiedä huomaatko tätä, mutta itse haluaisin ehdottomasti että blogi vähintäänkin pysyisi pystyssä, toimii hyvänä artikkeliarkistona. Itselläni ovat blogit käyneet samassa tilanteessa usein, mutta nyt taas toimii...)

  Itse olisin aika mielissäni jos blogejani ylipäätään luettaisiin ja kommentoitaisiin, ja tässä teikäläisen blogissa sitä tapahtuu sen verran usein että toivottavasti se kannustaa pitämään sen edes pystyssä vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Afuze kommentista!

   Juu, eiköhän tämä nyt pysy pystyssä, tulee sitten vain tekstejä harvemmin. Tosin nytkin on jo taas mielessä yksi, mutta se jää ensi viikolle, kun viikonloppu menee muissa hommissa.

   Palautteesi oli mukava, kiitos siitä! :)

   Poista
 9. Älä ihmeessä poista. Mahtavia mielipiteitä kaikista asioista. Klassisen ratsastuksen harrastajana ja myöskin western-hevosen omistajana blogi on ehdottomasti paras koskaan näkemäni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emppu mukavasta palautteesta, kiva kuulla, että olet löytänyt jotain yhteistä! :)

   Poista
 10. Itse olen aina sinun blogissasi pitänyt nimenomaan niistä mielipide- ja pohdintateksteistä, ja lukisin mielellään vaikka pelkästäänkin niitä. Eikä haittaa vaikka postauksia tulisi vähän harvemminkin, kirjoita silloin kun siltä tuntuu! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Zirbula kivasta kommentista! :)
   Näin taitaa tapahtua, mutta ehkä sitten laatu korvaa määrän? :D

   Poista
 11. Älä lopeta tai varsinkaan poista blogia -moniin kirjoituksiin varmasti ihmiset eksyvät ja ne tarjoavat hyvää tietoa vaikkei blogi aktiivinen olisikaan. Minusta olisi kiva jos jatkaisit blogia, vaikka sitten harvemmin :). Blogger kyllä ilmoittaa kun postaus tulee joten kyydissä pysyy helposti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, eiköhän se mene niin, että blogi pysyy mutta tulee sitten harvemmin vain kirjoiteltua, silloin kun on oikeasti asiaa siis. :D
   ..ja sehän voi tosiaan olla, kun antaa itsellensä luvan olla päivittämättä, niin yhtäkkiä tekeekin mieli kirjoittaa paljon :D

   Poista

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)