maanantai 29. syyskuuta 2014

Uusia tuttavuuksiaMeille tuli perjantaina uusi ystävä, se on pieni, söpö ja pörröinen! Jo pitkään on ollut ajatuksen tasolla, että Lilalle hankittaisiin kaveri. Joka päivä minusta on tuntunut kamalammalta jättää se työpäivän ajaksi yksin, ikävyyttä ei helpota jos vielä töiden jälkeen lähtee jonnekin ja taas se jää yksin. Siispä, huikaiseva ajatus, hommataan sille eläinystävä. Eikä mikä tahansa eläinystävä, vaan tietenkin kissa! Lila on tykännyt kaikista kissoista, joita se on tavannut ja tykkää leikkiä niiden kanssa. Joten, meille muutti perjantaina ehkä maailmain söpöin kissi!

Oonko mää söpö vai söpö?
Kissa, jolla ei siis ole vielä nimeä, ei ole koskaan ennen nähnyt koiraa, joten toistaiseksi meillä asustaaa eläimet eri ovien takana.
Lila oli alusta asti niin fiksu, se istui ja katseli kissaa kohteliaan välimatkan päästä. Toi sille lopulta lelun ja vähän jo alkoi kutsua kissaa leikkiin, mutta eihän se ymmärtänyt ollenkaan. Kissa vain sähisi ja oli hyvin, hyvin, epäluuloinen. Tällä hetkellä vielä siis olemassa pienen pieni kielimuuri, mutta elän toivossa, että kohta ne on jo ylimmät ystävykset! Kyllä niillä oli tänään jo nenä/tassukosketus..

Leikitään hei tällä!
Sitten toinen juttu, menen tällä viikolla käymään eräällä tallilla, jossa minulla olisi hyvin todennäköisesti uusi poniystävä, jonka kanssa saisin alkaa reenata. Mahtavaa tässä on se, että talli on lähellä ja jo tuttu, poni on ihana ja omistajakin on hyvä tyyppi, kuulostaisi aika toimivalta kombinaatiolta. Ehkä loppuviikosta infoan enemmän tästä aiheesta.

Viime viikolla otettiin kuvia ulkona ja sisällä hienossa vihreässä tyllimekossa. Tässä muutamia otoksia mukana. Kuvat, joissa minä olen, on ottanut siis Mia Ylisuutari.Viikonlopun vietin Alexander-tekniikan peruskurssilta. Odotin kurssilta paljon, mutta vielä en oikein osaa sanoa, että mitä mieltä olen. Täytynee hieman prosessoida asiaa ja palaan siihen sitten. Ihan totaalisen fiiliksissä en kuitenkaan ole.

Mutta ei niin hyvää, ettei jotain huonoakin. Todennäköisesti shiatsukurssi peruuntuu, koska ei ole osallistujia tarpeeksi. Näille ei ikinä mitään voi, mutta surettaa jonkin verran, kun olin jo niin valmistautunut siihen, että se menee vielä tämän vuoden puolelle. Toisaalta taas, ajattelen, että ehkä näin on sitten tarkoitettu. Ehkä tälle vuodelle on vielä luvassa jotain muuta ihmeellistä.

Taas tällainen sekalainen selostus/päivitys. Mitä te näistä tykkäätte?

Kuvien copyright: Mia Ylisuutari

P.S Anonyymi tai rekisteröimätön lukija, klikkaa oikealta ylhäältä hep!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)