maanantai 20. lokakuuta 2014

Kurssihommia + neiti täysiverinen

Jos nyt tärkeimmät asiat kuitenkin ensin, kävin viime viikonloppuna katsomassa neiti täysiveristä. Se voi hyvin ja lihavasti.
On vaikea kuvailla sitä tunnetta, kun Nette käveli laitumelta suoraan luokse. Tai kuinka tuntui, kuin mitään aikaa ei olisi koskaan ollut välissä. Nieleskelin kyyneleitä viimeistään siinä vaiheessa, kun haistelin sitä, niin tuttu tuoksu.

Ystäväni voi hyvin.
Reiki:
Olin viime viikonlopun Reiki-kurssilla, yritin mennä kurssille avoimin mielin, mutta täytyy myöntää, että pieni skeptikko asui sisälläni. Uskoin kuitenkin omaan fiilikseeni siitä, että tämä voisi olla hyvä juttu ja niinhän se olikin. Vaikka sanalla ylipäänsä on jossain määrin "huuhaa-leima", niin oikeasti kuitenkin kyseessä on pelkkä energian käyttö, joka on selitettävissä ihan fysiikan lakien mukaisesti.
Pääsimme heti ensimmäisenä päivänä harjoittelemaan hoitamista ja olimme kaikki myös hoidettavina, joten kokemuksen sai molemmista suunnista. Täytyy sanoa, että minä kyllä tykkäsin kovasti ja tuntuu, että löysin jälleen yhden uuden minulle sopivan hoitomuodon, ja mikä parasta, tätä voin tarjota myös ihan suoraan ihmisille!

Mutta jospa ihan muutama fakta reikistä: Reiki on ikivanha hoitomuoto, joka on peräisin Japanista, mutta on olemassa merkkejä, että se olisi ollut käytössä jo muinaisen Egyptin ja Tiibetin kulttuureissa. Reikin ajatuksena on luonnollisella tavalla palauttaa kehomme ja mielemme tasapaino. Energia menee aina siihen tarkoitukseen, johon se juuri sillä hetkellä tietyllä ihmisellä tai eläimeillä on tarkoitettu.
The todistus
Nykypäivänä ihmiset ovat usein stressaantuneita, turhautuneita, masentuneita, väsyneitä, voimattomia, hautautuneena liian ison taakan alle, hermostuneita, ylivirittyneitä tai rauhattomia. Epätasapaino tuntuu kehossa ja saattaa tehdä ihmisen jopa fyysisesti sairaaksi.
Reiki hoitaa ihmistä kokonaisvaltaisesti ja se palauttaa tasapainoa sekä mieleen että kehoon.
Hoito kestää tunnista puoleentoista tuntia.

Hoidettava saa parantavaa energiaa hoitajan kautta ja se on aina turvallinen menetelmä. Ihmisen keho ottaa vastaan sen mitä ja mihin se energian ikinä tarvtseekaan. Energia kulkee hoitajan läpi, eli hoitaja ei anna "omia energioitaan" hoidossa pois.

Tämä on minusta ajatuksena kiehtova. Lohduttavaa on myös se, että hoitajan ei tarvitse tietää kaikkea. Jokainen yksilö on omalla matkallaan ja omassa kohdassaan polkua, jokaisella yksilöllä hoito menee automaattisesti sinne, missä sille on sillä hetkellä tarvetta.

Alan heti harjoitella näitä hoitoja ja toistaiseksi teen hoidot opiskelijahinnalla eli noin puolella siitä, mitä reikihoito normaalisti maksaa.

Välikevennys:
Eiks kissojen pitäny olla fiksuja?
Oma kurssi:
Olen ensi viikonlopun taas pitämässä kurssia Kerimäellä. Lauantaista sunnuntaihin on hevoskurssia ja perjantaina sitten shiatsuja ja muutamia yksityistunteja.
Teemana meillä kurssilla tällä kertaa läsnäolo, hevosen lukeminen ja omassa kehossaan oleminen.

4 kommenttia:

 1. Miksi luovuit hevosestasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus jostain täytyy luopua, koska se vain on oikein.

   Poista
 2. Oo, Nette näyttää tosi hyvältä! Lihavasti voi olla oikea sana, mutta vähän saakin olla. Upea tuo ensimmäinen kuva!

  Ja kissat ON fiksuja. Ihmiset vaan on yleensä vähän liian tyhmiä tajuamaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Siellä on tasapainoinen tunnelma, joka näkyy Netessäkin.

   Tuo on varmasti totta :D

   Poista

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)