keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Blogi uudelleen eloon?

Motivaatio kirjoittamiseen tuntuisi tulevan takaisin, ehkä nyt on vain pienen pieni "tukos" päässä ja aiheet hieman hukassa.

Olisiko teillä toiveita? Mistä haluaisitte lukea? Kysymyspostaus? Jotain muuta? Otan ilolla vastaan ideoita!

10 kommenttia:

 1. Keksi taas noita joitain kivoja juttuja (esim. kivoja juttuja ovat turpahihnapostaus yms.). Miten olisi vaikka kovista kuolaimista ja/tai apuohjista juttua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuolaimista voisin tosiaan ainakin kirjoitella jonkinlaista asiaa, kiitos!

   Poista
 2. Pidän kaikista kirjoituksistasi, joissa käsittelet eläinten oikeuksia (vai miten se nyt ilmaistaankaan) joten niistä olisi kiva lukea; rupeaa itsekin miettimään asioita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, kiva kuulla!
   Nämä kirjoitukset ovat kyllä ajoittain mielessäni, en ole vain aikoihin näistä kirjoittanut, kun en halua kirjoittaa samanlaiseen tuomitsevaan paatostyyliin kuin joskus muinoin. :)
   Minun pitää siis näitä ajatellen hieman treenata, että osaan kirjoittaa objektiivisesti asiasta, joka on minulle hyvin lähellä sydäntä.

   Poista
 3. Luin pitkästä aikaa uusiksi ihan piruuttani sen Vlado-kurssin postauksesi tossa männä viikolla ja meinasin ihan siihenkin kommentoida, eli: kirjoita postaus tuntumasta ja/tai omasta tavastasi saada kuolaintuntuma hyväksytyksi.

  Meillähän on Nti Nenämerkin kanssa kuolaintuntumaongelma (joka, kop kop, on ehkä parantunut, vaikkei se ole ohi) ja itse yleensä ongelman iskiessä päälle käytän tuon Vladon videolla näytetyn tyylin sukulaista, eli 'yhdenohjan pysähdys' ja siitä takaosa liikkeelle niin että myötäys ohjalle löytyy. Samoin käytän nyt liikelaatua parantaessani tuota ideaa, että ohjapituus säilyy ja hevonen (oikeaan asentoon menemällä) itse löytää löysän (vrt. Vladon tie down -versio). Olisi siis kiva kuulla muita keinoja!

  Olipa mulla joku muukin mielessä, mutta kommentoin sen sitten kun (jos) muistan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, tuntuma onkin hyvä aihe! ..Tai no, jos hyvä aihe määritellään sillä, että mielipiteitä on yhtä monta kuin hevosihmisiäkin :D
   Tätä voisin kyllä alkaa miettiä, kiitos!   Poista
 4. Eläinoikeusuutisia ja näkökulmia!

  VastaaPoista
 5. Ehdottelisin jotain harvinaisempia aiheita eläinoikeusteemalla. Turkistarhoista, eläinkokeista ja lihastahan jauhetaan joka suunnalla yhtä ja samaa. (Itteeni tosin kiinnostaa aiheena eläinkokeet ja koe-eläimet, niistä ei suomeksi tunnuta juuri ikinä kirjoitettavan yhtään mitään mutta englanniksi kyllä löytyy...)

  Voitaisi myös kaadella ennakkoluuloja ja ties mitä. Ja verrata jokaista eläintapausta ihmiseen; tällä tavalla minä tiedän nyt, etten voi sanoa omistavani ketään. Vastaavasti vältän valtavirtahevostelua, kun tuntuu, että ihmiset ajattelee kaikkea tasan niin laadukkaana kuin siitä on niille (kieliopillisesti oikein: heille) iloa.

  Muut tuossa toki pisteli hyviä ideoita. Itte mietin, että hevosta ei tulisi pitää mitään tiettyä asiaa varten (ratsastukseen, ajoon, kisoihin, tms), vaan että harrastettavaa asiaa pitäisi sanoa, no, yhteiseksi harrastukseksi. Kun se elukka on "kaveri" tai perheenjäsen, sitä kohtelee kai inhimillisemmin?

  Ihan ykkösjuttu on tosiaan se, että kaikkia elukkauhreja tulee ajatella sen jälkeen "ihmisuhreina", esim. turkistarhaus... Jos ihmisiä pidettäisi häkeissä puoli elämää hienon väristen nahkojen (tai hiusten) takia, mitä muu ihmiskunta tekisi? Tämä ajattelutapa toimii minulla, tuntuu kohta siltä ettei lemmikkejäkään saa pitää vaikka tiedän ettei omilla otuksilla ole yhtään mitään hätää. 8.
  (Tämä ei silti ole inhimillistämistä, vaan pelkkää rinnastamista!)

  Itse kirjoitan tarinoita vähän samalla logiikalla, vaikkei siinä maailmassa mitään ihmisiä olekaan. Sen kaltaisia kylläkin. Siksi nämä kiehtoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Afuze!
   Luulen, että sen perusteella kirjoitan jotain pohdintaa..saa nähdä mitä. :)

   Poista

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)