perjantai 27. maaliskuuta 2015

Uudet kotisivut ja muuta päivitystä

Tilanteet muuttuu ja kehittyy ja nyt on sellainen hetki, että olen tehnyt uudet "viralliset" kotisivut.
Ne löytyvät tämän linkin takaa!


Uusilla kotisivuilla on myös blogi, mutta sen sisältö tulee olemaan enemmänkin ja suoraan pohdintaa elämästä. Pidetään hevosjutut siis edelleen tällä puolella.

Olen miettinyt kovasti tätä blogia ja sitä kuinka usein ja mitä tänne kirjoitan. Ajoittain tuntuu vaikealta aiheiden puolesta, kun oma hevonen ei ole jokapäiväisessä elämässä mukana ja taas nuo "työasiat" ei mielestäni kuulu tänne, enkä niitä haluaisi suorilta tähän sotkea.

Haluni kirjoittaa ei ole hävinnyt, ennemminkin motivaatio on lisääntynyt. Mutta nykyisin en halua kirjoittaa sellaisia "mitä kuuluu"-kirjoituksia (eipä niitä ole aikoihin ollutkaan), vaan haluan aina kirjoittaa jotain, jolla on minulle merkitys. Haluan panostaa ennemmin laatuun ja siihen, että kirjoitan omasta mielestäni hyvää asiaa, joka tarkoittanee sitä, että päivitystahti ei ole niin kovin nopea, mikä sekin lienee jo tullut lukijoille tutuksi.

Ajoittain, jopa salaa itseltäni, haaveilen hevosesta. Saas nähdä, koska on sen aika ja se tiikerinkirjava (tai joku muu värikäs)tammaystävä kävelee vastaan. Kai se tulee eteen, kun on sen aika.


4 kommenttia:

 1. Jos haluat hevosen, mikset osta Netteä takaisin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nette on edelleen nimissäni, eli vaikeaa ostaa sitä takaisin. :) ..Plus, että sen hevosen kohdalla paras ratkaisu on se paikka, jossa se tällä hetkellä asustaa. Jos ei ole pakko, niin se ei sieltä pois lähde muuta kuin viimeiselle matkalle.

   Poista
  2. En tajua, miten Netelle on paras ratkaisu olla sinun luotasi pois. Teillähän oli niin hyvä luottamus ja yhteistyö...

   Poista
  3. Niinhän meillä on.
   Kaikki ei aina mene niin kuin satukirjoissa ja hevosen etu menee kaiken muun edelle ja niin kauan, kun en voi ottaa Netteä omaan pihaan, niin sille ei ole sopivaa paikkaa täällä päin.

   Poista

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)