maanantai 5. lokakuuta 2015

Hehkutusta


Molemmat aina yhtä edustavia
© Anniina Gullans
Tätä postausta ei kannata lukea, jos ei kiinnosta lukea mahdotonta hehkuttamista. Miten voi pienet onnistumiset tuntua niin hyvältä?

Neiti C tulee miltei aina tarhan portille vastaan jo silloin, kun näkee autoni kaartavan tallin pihaan. Välillä se hörähtelee tervehdykseksi ja jos se on kauempana, se laukkaa sieltä vastaan. Se on ihanalla hövelillä tavalla kiinnostunut ihmisistä ja se on aina hyväntuulinen. Niin söpö pieni otus!

Olen nyt toitottanut sitä, miten meidän teemana on koko ajan rentous ja siinä sivussa pehmeä tuntuma. No, ajoittain mietin itsekin, että menenkö liian pienillä tavoitteilla eteenpäin. Sitten taas toisaalta hyvä perustelu myös itselleni on se, että kun pohjatyö on tehty kunnolla ei sen kanssa myöhemmin tule ongelmia.

Mutta palatakseni tähän fiilistelyyn, niin tänään taas sydän meinasi pakahtua, kun olin niin onnellinen. Miten uskomaton laji tämä onkaan ja miten pienet asiat vaikuttavat niin voimakkaasti.

Pysähdykset toimii jo ajoittain vähän liiankin hyvin, käyntiin lähteminen ja liikkuminen käynnissä alkaa olla rentoa koko ajan, vaikka olisikin tuntuma. Ravi on ollut meidän seuraava etappi, siis rento ravi, ja sen kanssa on tehty töitä.

Ja tänään sitten ravailtiin miltei koko ajan rentona ja kuulolla, välillä vähän tuntumalla  ja välillä ilman tuntumaa. Välillä vähän laiskasti ja välillä reippaammin.
Mutta parasta oli rento laukannnosto ja rento laukka. Ei laisinkaan pään nostamista, vain rennosti eteenpäin sojottavat korvat, hallittu laukka ja rento hevonen.

Ai vitsi miten hienoa, olen niin onnellinen. Minulla on ehkä maailman ihanein hevonen!

Ai mää, ai maailman söpöin?
©  Anniina Gullans3 kommenttia:

 1. Ilmoittaudun lukijaksi :) Neiti C on ihanan persoonallinen!! Sulla on paljon samanlaisia ajatuksia hevosen kanssa toimimisesta kuin mulla. Itse aloitin vastikää myös blogin, johon purkaan ja dokumentoin mun ja uuden arabihevoseni yhteiselämää täällä Espanjassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Kris!

   Hän on kyllä! :) ..Laita ihmeessä linkki blogiisi!

   Poista
 2. Kiitos :) täällä voi lukea meidän elämästä ja tutustumisesta; http://yhdessaoppien.blogspot.com

  VastaaPoista

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)