tiistai 13. lokakuuta 2015

Metsässä


Jaa hä?
Meillä oli ihana retki tänään! Olen nyt uskaltautunut pakkasten jälkeen metsälenkeille, oletan että hirvi(ö)kärpäset alkavat olla finito. Tänään lähdettiin sovitettavan satulan kanssa reippaammalle lenkille. Celinakin tuntui nauttivan metsästä ja vauhdista, se päristeli tyytyväisenä ja kuunteli hienosti löysästä ohjasta huolimatta.

Olimme jo melkein päässeet lenkiltä takaisin isommalle tielle, kun katsoin metsään ja näin siellä ison ruskean möykyn. Ensin luulin oikeasti, että se oli karhu (ai mitkä biologian tunnit?).. Mutta sitten tajusin, että siellä oli kaksi jättiläishirveä tuijottamassa meidän menoa, noin 20:n metrin päässä meistä. Joko Celina ei nähnyt niitä lainkaan tai sitten se ei ollut kovin kiinnostunut: veikkaan ensimmäistä, koska se on yleisesti ottaen ollut aika tarkkana kaikesta epämääräisestä, joka ei kuulu rutiineihin. Minä sitten vaan siinä yritin hieman hoputtaa vauhtia ja katselin ajoittain, ettei ne lähde perään.

Päästyämme tielle totesin, että pakko tulla alas, koska sovitettava satula oli liukunut lapojen päälle. Se ei siis kestänyt paikallaan vauhdikkaampaa lenkkiä. Miksi oi miksi satulan etsimisen pitää olla rakettitiedettä?!

Tällä viikolla olisi myös tarkoitus joku ilta pestä C vihdoinkin kesän jälkeen. Saa nähdä mitä sieltä alta kuoriutuukaan, ehkä joku prinsessaponi, koska ostin Hööksistä jotain vihreää hihhuliekologisuussaippuaa, we'll see!
Pitää syödä hyvin, että jaksaa!

4 kommenttia:

 1. Hei kuule mitkä suitset nuo on? Olen nyt saanut päähänpinttymän "täydellisistä suitsista" enkä löydä sellaisia mistään (ylläri). Haluan siis pehmustetun ja miel. mahdollisimman leveän ja muotoillun niskahihnan JA remonttiturpiksen, joka kulkee niskan takana niskahihnan päällä (tai ihanihanviimeisenä kompromissina kujassa nahan ja pehmusteen välissä). Ratsastan siis pääasiassa kokonaan ilman turpahihnaa ja haluan saada sen esteettisesti pois suitsista ilman että jää ylimääräistä lepattavaa remminpäätä. Tästä syystä esim. Dyonin muuten ihanat hannoverilaiset on poissuljettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on jotkut Hööksistä kesällä ostetut suitset, joihin kuului paksu pullback-turparemmi.
   En nyt muista enää, että minkä merkkiset, voin kyllä tarkistaa.. Mutta minusta Hööksissä on paljon samantyyppisiä :)

   Poista
  2. Kiitos! Eivät täsmää kun turpahihnaksi tahdon remontin :)

   Poista
  3. Aivan, voisihan ostella toki erikseen, mutta menee tietty vähän säätämiseksi. :)

   Poista

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)