sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Jalustin.net + linkitä blogisi

Loppusyksystä ilmestyi uusi blogiportaali jalustin.net, liitin blogini ensimmäisten päivien aikana mukaan ja myönnän ajatelleeni, että näinköhän se toimii. Portaaleita ilmaantui viime vuonna (vai sitä edellisenä) yhtäkkiä monia ja ainakin osa hiipui aika nopeasti. Itse en ole osannut näitä aiempia juurikaan hyödyntää, en tiedä miksi, mutta jotenkin ne eivät herättäneet suurta kiinnostusta minussa.

Nyt olen kuitenkin ilokseni huomannut, että käytän tuota portaalia itsekin. Lukemieni blogien lista ei ole päätä huimaava ja suurimpaa osaa luen siksi, että joko kirjoittaja on asiakkaani tai muuten vain tuttu. Nyt jalustin.netin ansiosta olen lukenut täysin uusia blogeja, koska on niin helppo napata tärppejä uusimpien postausten listalta.

Olen nyt yrittänyt ottaa sellaisen tavan käyttöön, että kommentoin jokaista kirjoitusta, jonka luen, oli se sitten lukulistallani tai ei. Huomaan itse miten se tuo lisää motivaatiota ja iloa blogin kirjoittamiseen, kun saa vuorovaikutuksessa lukijoiden kanssa. Kaikkeen tulee ihan uusi merkitys, kun voi jakaa kokemuksiaan ja mielipiteitään muiden kanssa, olivat ne sitten samanlaisia tai erilaisia. Tykkään avoimesta keskustelusta, jossa ei vain väitellä siitä kuka on väärässä ja kuka on oikeassa.

Vaikka portaalin kautta olenkin nyt uusia blogeja tai muutamia kirjoituksia lukenut, niin olisi silti kiva saada blogiehdotuksia ihan suoraan bloggaajilta (tai lukijoilta). Eli linkittäkää ihmeessä omia tai muiden hyväksi havaitsemianne blogeja minulle. Jos ehdotuksia tulee paljon ja löydän itselleni uutta lukemista, voin väsäillä niistä jonkinlaisen esittelylistan sitten tännekin.

Eli tiivistettynä: linkitä blogi(si) kommenttikenttään, kiitos! :)

22 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin on! :)

   Haha, tietenkin pitää! :D

   Kiitos, osa on tuttuja ja osa ei. Kiitos!

   Poista
 2. Oma blogini gvoimaa kertoo minun ja ponini touhuista!(: petajagurnau.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. my-finest.blogspot.fi
  Blogi kertoo minun, 16-vuotiaan lukiolaisen elämästä ensimmäisen oman hevoseni, 6-vuotiaan säpäkän prinsessan kanssa. Ongelmilta ei vältytä kun neiti on hiukan temperamenttinen ja vauhdikas, mutta yritetään kääntää kaikki kommellukset hyödyksi!

  VastaaPoista
 4. Tämä tuore bloggaaja eksyi juuri tänne ensimmäistä kertaa - ompas sinulla mielenkiintoinen blogi! Täältä löytyy luettavaa moneksi illaksi, ja seuraan jatkossa. Blogissani prosessoin elämäni ensimmäistä, varsin tuoretta kavioliittoa, opettelen ratsastamaan paremmin ja perehdyn hevoseni/hevosten hyvinvointiin. :)
  http://prosessiratsastaja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara ja tervetuloa lukijaksi! :)

   Poista
 5. Olitkin käynyt vierailulla blogissani ja kommentoimassa :)

  http://anujavihru.blogspot.fi/
  Blogia kirjoittelee keski-iän kynnyksellä oleva täti ja blogissa seikkailee oma suokkitammani ja sen toukokuussa syntynyt varsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, niin kävin! :)

   Kiitos linkistä, tulen varmasti uudelleenkin. :)

   Poista
 6. Se on nimenomaan niin totta että motivaatiota löytyy enempi kun kuulee mitä mieltä kansa siitä postauksesta/blogista on. Ei mikään kehity jos kukaan ei sano missä mättää. :I *Itsekriittinen*

  Saatoin jo joskus linkata miu blogit tänne, en muista enää. Eihän niissä mitään edellämainittujen tapasta sisältöä ole edes kun en elävien hevosten kanssa ole tekemisissä juurikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. :)

   Joo, muistelisin, että linkkasit sen edelliskerralla kun kyselin!

   Poista
 7. Täältä löytyy toinen, joka oli ainakin jalustin.netin suhteen skeptinen alkuun. Nyt kuitenkin kyseinen sivu on tuonut omaan blogiin huimasti kävijöitä ja tuota kautta on itsekin löytänyt ihan älytömästi uutta luettavaa! Toivottavasti sivusto jaksaa pysyä aktiivisena pitkään :)

  Oma blogini kertoo kahden eestiläisen ratsuponiruunan pihattoelämästä.
  katari-mmwii.blogspot.fi

  Tutun hieman tunnetumpi eestiläisblogi on myös melkoisen kivaa luettavaa jos ei ole jo ennestään sinulle tuttu :)
  riinajarulle.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, lukemista löytää eri tavalla ja mukavaa myös, kun kaikki löytyvät samalta sivulta!

   Voi miten soma tuo Milky on (kävin pikavilkaisulla heti :)

   Kiitos linkeistä!

   Poista
 8. http://annisstyle.blogspot.fi

  16-vuotiaan lukiolaisen elämää oman ensimmäisen ponin kanssa. Pinkki on 3-vuotias ponitamma, jonka kanssa kasvetaan ja opitaan yhdessä.

  Pakko vielä sanoa, että sun blogi on ihan hurjan mielenkiintoinen. Olen hiukan tänne ehtinyt jo vanhojen kirjoitusten kautta tutustua, mutta ehdottomasti pitää vielä jatkaa jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkistä Anni!

   Ihana poni, pilkut on minun heikko kohta :D

   Kiitos, kiva kuulla. :)

   Poista
 9. http://mina-ja-patkis.blogspot.fi

  Lukiolaistytön arkea kahden suomenhevosen ja kahden shetlanninponin kanssa.

  Aivan ihana blogi sinulla, pakko tutustua heti tarkemmin. Tämän löydön tein muuten jalustin.netin ansiosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa linkistä!

   Ja kiitos palautteesta. :)
   Jalustin.net on kyllä ollut oiva lisä blogien lukemisen laajentamisessa :)

   Poista
 10. http://tatiratsailla.blogspot.fi/

  Keski-ikää lähestyvän, aikuisena ratsastuksen aloittaneen täti-ihmisen tunnelmia. Blogi on vast' ikään aloitettu, eikä siellä kovin kattavasti vielä mitään ole, mutta kirjailen tuntojani ylös aina muistaessani ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari!

   Kuulostaa kiinnostavalta :)

   Poista
 11. http://golden-sequins.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)