lauantai 9. tammikuuta 2016

Blogeja

Kiitos kaikille bloginsa linkittäneille, monia kivoja blogeja ja vaikka blogiasi ei mainittaisi se ei tarkoita, ettenkö palaisi sinne vielä uudelleen! Linkkien kautta tuli muutamia vanhoja tuttuja blogeja ja uusiakin tuttavuuksia. Tässä muutama blogivinkki, osa oli jo lukulistallani ja osa on uusia tuttavuuksia.

Villikko Ratsukko
Uusi tuttavuus, joka päätyi lukulistalleni. Blogissa esiintyy ihana pilkullinen nuori poni ja hänen omistajansa Anni. Jo pelkät pilkut saa meikäläisen innostumaan, mutta tykästyin myös hyvään tekstiin, joka yllätti minut positiivisesti, lisäksi kuvat ovat hienoja.
Poni myös näyttää asustavan hyvän tuttuni tallilla ja jonkinlainen tuttuus lisää aina kiinnostavuutta vielä vähän lisää.

Anu ja Vihru
Tämäkin uusi tuttavuus, vaikka blogin nimi olikin jostain syystä tutun kuuloinen.
Tiivistetysti blogi alkoi kiinnostaa koska sitä kirjoittaa aikuinen ja teksti on viihdyttävää. Lisäksi on aina kiva lukea blogia, jossa on mukana varsa/nuori hevonen ja sen kehitystä pääsee seuraamaan.

Tässä vielä mainittuna muutama muu uusi tuttavuus, joiden pariin varmasti palaan vielä:
Melkein Mestari, Prosessiratsastaja, Milky ja Merkuur, Minä ja Pätkis ja  Täti ratsailla

 Unelmien Musta
Tämä bogi oli jo valmiiksi lukulistallani. Blogissa esiintyy friisiläisvarsa tai nyt jo nuori hevosenalku ja blogia kirjoittaa Anniina.
Luin aikanaan jo Anniinan edellistä blogia, jossa päätähtenä oli täykkäriruuna Lasse, silloin koin hänet vertaistueksi, koska elämä täykkärin kanssa voi olla mielenkiintoista.
Tämän kaksikon kehitystä seurailen mielenkiinnolla, olen myös käynyt heitä kertaalleen ohjaamassa maastakäsittelyssä ja Anniina on käynyt ottamassa meistä kuvia.

Tähtisafiiri
Tämä myös jo lukulistallani ja Emialiankin olen tuntenut jo joitain vuosia. Hoidin jo hänen edellistä hevostaan ja nyt pääsin jo kertaalleen tutustumaan Fanttiinkin.
Tuttujen/asiakkaiden blogit kiinnostaa miltei aina ja tässä tapauksessa monilta osin vielä meillä on hevostelun suhteen samanlainen arvomaailma.
Ja onhan tuo Fantti vaan söpö, ei siitä pääse mihinkään!

 Tässä nyt siis muutamia blogeja, joista osa päätyi oli tai päätyi lukulistalleni ja osaan palaan vielä varmasti uudelleen.
Kiitos vielä kaikille linkityksistä!

2 kommenttia:

 1. Haha, pilkkuja ei tosiaan voi vastustaa ;)
  Tervetuloa lukijaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se vähän on :D
   Kiitos, teillä on kyllä Katan luona hyvät oltavat :)

   Poista

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)