maanantai 4. tammikuuta 2016

Kuulumisia

Viime vuoden viimeisenä päivänä Neiti C aiheutti allekirjoittaneelle muutaman hyvin sähäkän ylimääräisen sydämenlyönnin: Olin ajatellut, että kävisimme vähän reippaamman maaston, mutta lähdettyämme matkaan totesin pohjien olevan aivan kivikovat. Tästä johtuen päädyimmekin käyntimaastoon, jonka teemana oli kiire, puhina ja kyttäily. Retki meni kuitenkin hyvin ja olimme palaamassa tallille, kun hyppäsin jo hieman etukenossa pois selästä. Yleensä kävelen jokusen matkaa maastosta kotiinpäin ihan huvin vuoksi.

Olimme noin puolen kilometrin päässä tallilta, kun Celina kompuroi niin, että olin ihan varma, että se menee ympäri. En tiedä mitä tapahtui, veikkaan, että se jäi katsomaan liian pitkäksi aikaa uutta tukkikasaa ja samalla unohti omistavansa neljä jalkaa, joista kaksi etummaista jää alle, jos niitä ei liikuta alta pois. Joka johtaa kompuroimiseen.

Tallille päästyämme kokeilin jalkoja ja oikean etusen kavionivelen kohta oli selkeästi lämpimämpi kuin toinen etunen. Mitään muuta siinä ei kuitenkaan ollut, ei turvotusta ja C liikkui puhtaasti koko ajan. Ensiapuna kylmäsin jalan  ja kranioin jalkaa kylmäämisen jälkeen.
Aamulla sain viestin, että jalka oli enää inasen lämpimämpi.. Ja iltapäivällä kun itse menin paikalle tarkistamaan tilannetta oli jalka ihan normaalilämpöinen ja muutenkin ok. Huh!

Viikonloppuna oltiinkin sitten ratsastustunnilla, jonka voisi tiivistää siihen, että minä voisin alkaa ratsastaa hieman enemmän, kun alkaa olla tuo pohjatyö aika hyvin hanskassa.

Tässä nyt vielä loppuun video, jonka laatu lähentelee varmaan 80-luvun kaitafilmien laatua. Lisäksi se on maustettu mukahauskoilla kommenteillani ja suurimmaksi osaksi siinä ei tapahdu juuri mitään. Mutta tässä reilu kuusiminuuttinen, enjoy!

4 kommenttia:

 1. Näyttääkö vaan vai onko neiti c vähän lihava? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on kasvattanut pienen talvimahan, ettei vaan tule vilu.

   Poista
 2. On se niiiiin sympaattisen näköinen pikku hevonen !

  VastaaPoista

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)