tiistai 15. maaliskuuta 2016

Uusi ulkoasu ja jotain muuta

Vaihdoin hieman taas blogin värimaailmaa ja samalla meni banneri vaihtoon. Tein itse elämäni ensimmäisen bannerin ja siinä se nyt kököttää! En ole siihen ihan vallan tyytyväinen, mutta olkoon se nyt hetkisen tuossa muistuttamassa itseäni siitä, että kukaan ei ole seppä syntyessään. 

Olen menossa Hevoset-messuille Tampereelle, jotka järjestetään 2.-3.4, todennäköisesti olen paikalla vähintään lauantaina. Käyn messuilla sekä bloggaajana että muista syistä, mutta palaan siihen lähempänä, kun kaikki on varmaa.

Blogi on päivittynyt kevään aikana hyvin vähän. Aikaa kai olisi, kun sitä järjestää, mutta jollain tasolla tuntuu, että ehkä tämän blogin elinkaari alkaa olla loppusuoralla. Olen kirjoittanut ensimmäiset postaukset keväällä 2011, eli blogi täyttää (vai täytti jo?) viisi vuotta. Mutta katsotaan nyt, josko kevät toisi mukanaan uutta motivaatiota tämän päivittämiseen.

Itse haluaisin, että blogissani olisi joku kantava teema tai edes se pää ja häntä. Tällä hetkellä tuntuu, että aiheita olisi niin laidasta laitaan, että en halua tehdä valintaa niiden välillä, mutta kuitenkaan en halua tästä mitään sekametelisoppaa, jolta se nyt hieman tuntuu.

Minulla on herännyt päässäni ajatus hieman toisenlaisesta blogista, mutta se on edelleen ihan suunnitteluasteella, joten palaan siihen jos se joskus on ajankohtaista.

Mutta, tulkaa nappaamaan hihasta, jos satutte näkemään messuilla ja tulkaa jutulle! Palailen täällä blogin puolella heti, kun kirjoitettavaa on.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)