Neiti CCelina, ystäväni joka saapui heinäkuussa. 

En ollut todellakaan tosissani etsinyt saati katsellut myytäviä hevosia, koska olin vakaasti sitä mieltä, että en voi ottaa uutta hevosta. Lisäksi olin todennut turvallisesti muutamalle ystävälleni, että seuraava hevonen tulisi olemaan tamma, järkevä ja pilkullinen. Uskoin, että sellaista ei ole olemassakaan, mutta kuinka ollakaan elämä teki käytännön pilan ja Neiti C "ilmestyi" näköpiiriin. Taistelin kyllä kovasti vastaan, mutta niin siinä sitten kävi, että olen jälleen, hyvin onnellinen, hevosen omistaja.

Pilkkuja on vähemmän kuin olin päässäni kuvitellut ja järkevyydestäkin joinain päivinä voimme olla montaa mieltä, tamma se on aivan varmasti. Tärkeintä on kuitenkin se, että luulen sen olevan juuri oikeanlainen hevonen minulle nyt ja uskon myös C:n olevan sille hyvässä paikassa.

Celina on 13-vuotias Knabstrup, hän on muuttanut Saksasta Suomeen nuorempana ja on ehtinyt jo tehdä yhden varsankin.

Hän on hyvin ihmisläheinen (joskus jopa liian), hieman huolestuneisuuteen taipuva, utelias, avoin, ystävällinen ja nopeasti oppiva pieni hevoinen, jonka säkäkorkeus silmämääräisesti 163cm.

C tykkää ennen kaikkea syömisestä ja porkkana venyttää kaulaa äärimmäisiin mittoihin. Lehdet, oksat, kauhakuormaajan kauhat ja sen sellaiset syövät Celinan mielestä nimenomaan mustantiikerinkirjavia knabstrupeja ruoakseen.
Jos C pelästyy se hypähtää paikallaan tai ottaa kolme raviaskelta pää pilvissä, koska korkealta näkee kauas.

Tällä hetkellä meidän tavoitteena on kokonaisvaltaisesti rento ratsukko ja mukava yhdessä tekeminen, siinähän sitä sitten jo onkin,4 kommenttia:

 1. Koeratsastin tän joskus kun se oli vastab6 tai 7 kiva et löysin tän blogin nyt !
  Oli kiva tamma kyllä muttei sitä mutä sillon hain kun itsellä ei sillon tarpeeksi kokemust ollut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni maailma :)

   Tervetuloa lukemaan!

   Poista
  2. Niin on ! Kiva päästä lukemaan ja joskus olisi kiva c nähdä livenä uudelleen!

   Poista
 2. Hei! Jos rotuasiat kiinnostaa enemmänkin, niin liity mukaan pilkkujoukkoomme Facebookissa: Knabstrupper Finland 😊

  VastaaPoista

Palautelaatikkoon on aina asiaa :)